1:1 Deepdive Energetisch Ondernemen

Ben jij ondernemer en klaar om next level te gaan op alle vlakken? 

Doorbreek alle blokkades welke zorgen dat het niet moeiteloos stroomt binnen jouw bedrijf.

eefke ooms energetisch therapeut

Herken jij jezelf in het volgende?

Je kunt je vast wel één of meerdere voorbeelden voor de geest halen

Je bedrijf is jouw innerlijke spiegel

Op het moment dat jij je fijn voelt, vrolijk bent en lekker in je lijf zit rollen de klanten als vanzelf je bedrijf binnen. Maar een paar weken later als je verdriet, onzekerheid of angst voelt, lijkt ook je onderneming van de één op andere dag te stagneren. Toevallig?

Ik denk van niet. Als dienstverlener bén jij de motor van je bedrijf. Op het moment dat jij niet lekker in je vel zit vertaalt zich dat vaak in een stagnatie binnen je onderneming.

9 van de 10 ondernemers gaan dan aan de slag met hun mailfunnel, zetten extra advertenties in of scherpen de website teksten aan. Dan moet het toch wel weer gaan stromen, denken ze.

En als dit het geval zou zijn, zou je nu niet op deze pagina aan het lezen zijn maar druk zijn met het helpen van je klanten ;-).

Ieder mens heeft een eigen levensenergie, welke met de dag – of soms met de minuut – kan veranderen. Vaak zonder te vragen hoe het met iemand gaat is al af te lezen aan iemands lichaamshouding of blik hoe diegene in zijn vel zit.

Ze zeggen niet voor niets: Your energy always speaks louder than your words. 

Al jouw volgers, en dus je potentiële klanten, voelen op een onbewust niveau dus ook haarfijn aan dat het ‘klopt’ bij jou. Grote kans dat jij dit ook haarfijn aanvoelt bij andere ondernemers. Soms kun je er dan niet eens woorden aan geven maar je voelt gewoon: dit is het niet. 

Deze levensenergie is kort gezegd een optelsom van hetgeen wat jij nu binnenkrijgt aan voeding en zuurstof PLUS jouw oerenergie, wat de bron is van alle onverwerkte emoties van jezelf én vorige generaties.

Wij zijn opgegroeid in een generatie waar doorzetten, de lat hoog leggen en sterk zijn positieve eigenschappen zijn die iemand sieren. Dat we daarvoor vaak voorbij gaan aan het voelen en verwerken van onze eigen emoties hebben we niet door. Door de stagnatie in het juist verwerken van onze emoties gaan er fysieke en mentale klachten sudderen in ons systeem.

En net als kinderen kun je je bedrijf zien als spiegel. Logisch dan ook dat als jij – als motor van je bedrijf – niet lekker in je vel zit, dit zijn weerslag heeft op je bedrijf. Ik vermoed dat je me dan ook gelijk geeft als ik zeg dat het niet zoveel zin heeft om dan aan je marketing- en sales apparaat te gaan sleutelen om de boel weer in de positieve flow te krijgen.

5% van ons handelen en de keuzes die we maken worden namelijk maar bepaald vanuit jouw bewuste brein. Maar die andere 95%, daar is de grootste winst te behalen. 95% van jouw handelen wordt namelijk gestuurd vanuit jouw onderbewuste, waar belemmerende overtuigingen, vastgeroeste (familie)patronen en onverwerkte emoties opgeslagen liggen.

Zoals jij vast wel weet is de biotensor mijn beste vriend

En binnenkort ook die van jou!

Ik werk met de NEI methodiek en maak gebruik van de biotensor, een magische combinatie als je het mij vraagt. NEI is de afkorting van Neuro Emotionele Integratie, en is een praktische methode om emoties welke niet goed verwerkt zijn door jouw systeem op te sporen in je onderbewustzijn en alsnog te verwerken. 

De tool waarmee we de connectie met jouw onderbewustzijn maken is de biotensor. Ik check in op jouw onderbewustzijn door middel van de biotensor en jouw stressreactie in je lichaam vertaalt zich naar treffende informatie en blokkades welke naar boven komen in de biotensor. Deze tool helpt ons ook de belastende gevoelens en overtuigingen los te laten. 

Dit wetende is het dus nooit ‘te laat’ en door deze techniek heb jij opnieuw de keuze vanuit welk energielevel en welzijn jij je leven wilt leven.

In een dik uur tijd behaal ik al bizarre resultaten met mijn klanten. Laat staan als je een heel traject van 3 maanden doet. 

Ik zie ondernemers welke binnen één sessie hun hele bedrijf omgooien en alles op de plek valt, moeiteloos grenzen of focus kunnen aanbrengen en plots hun plek durven claimen in de markt. Met als gevolg natuurlijk omzetten die door het dak gaan en klanten die als vanzelf binnenstromen

Maar ook ondernemers die eindelijk de balans tussen werk en privé vinden en binnen één Energetische Healing zwanger raken omdat belemmerende overtuiging over het bedrijf niet langer in de weg zit. 

eefke ooms energetisch therapeut

Dit is wat klanten zeggen over Eefke en haar werkwijze

Al tijdens de sessie voelde ik me 100 kilo lichter worden. Niet alleen door de biotensor maar ook door de fijne begeleiding van Eefke.

“Onlangs ben ik bij Eefke geweest voor een consult en dit was echt ongelofelijk fijn. Ik had al ervaring met de biotensor en was heel erg onder de indruk daarvan. Toen ik bij Eefke kwam voelde ik me zwaar. Alsof ik een grote last op m’n schouders droeg.

Ik had een volle agenda en m’n lichaam stond onder spanning. Dat zorgde er ook voor dat het ‘opeens’ niet meer stroomde in mijn bedrijf.

Er kwamen minder klanten. Een andere klant betaalde de factuur niet. Ik gaf een webinar waarbij de techniek niet werkte en alles mis ging. 

Al tijdens de sessie voelde ik me 100 kilo lichter worden. Niet alleen door de biotensor maar ook door de fijne begeleiding van Eefke.

We hebben meteen allerlei energetische blokkades aangepakt en binnen 24 uur:

1. Stapte er weer een klant in één van mijn grootste programma’s
2. Betaalde die klant ‘opeens’ de factuur
3. Gaf ik weer een webinar en was de kwaliteit beter dan ooit

Ook waren bepaalde fysieke klachten (zoals schrikreacties) verdwenen na 1 sessie. Dikke aanrader dus!

Ik stuur nu ook meerdere klanten door naar Eefke en bij één van mijn klanten gebeurde vrijwel hetzelfde. Het stroomde niet met klanten en na 1 sessie met Eefke waren er opeens 3 aanvragen binnen 48 uur.

Daarom heb ik direct daarna ook besloten om in haar 3 maanden traject te stappen. Ik stuur inmiddels ook al mijn klanten naar haar door en de dingen die daarna gebeuren zijn magisch. Van allemaal nieuwe ideale klanten ‘opeens’ klant werden en klanten die ‘opeens’ wel hun factuur betalen en meerdere van mijn klanten waren direct na de sessie zwanger.”

Tineke Zwart - Business Coach

Een paar dagen na de sessie kon ik al een groot verschil voelen! Ik voelde dat ik veel meer in mijn kracht stond en minder last had van twijfel of angst.

“Ik vond het een super leuke én interessante ervaring 🙂 Eefke is een heel toffe en warme vrouw waar ik mij direct op mijn gemak bij voelde! Ze heeft een heel fijne energie waar ik helemaal van aan ging staan. Daarnaast ben ik ook echt heel veel dingen te weten gekomen over mijzelf die echt verrassend waren. Een paar dagen na de sessie kon ik al een groot verschil voelen! Ik voelde dat ik veel meer in mijn kracht stond en minder last had van twijfel of angst. Een echte aanrader als je voelt dat er energetisch iets vast zit of je blokkeert! Dikke merci Eefke voor deze mooie ervaring!”

Nouchka de Maeyer - Female Entrepreneur

De behandeling met de biotensor was echt mindblowing, ik was enorm verrast hoe snel en makkelijk we hiermee de vinger op de ‘zere plek’ konden leggen!

“Allereerst is Eefke echt een ontzettend fijn persoon waar ik me direct bij op mijn gemak voelde. De behandeling met de biotensor was echt mindblowing, ik was enorm verrast hoe snel en makkelijk we hiermee de vinger op de ‘zere plek’ konden leggen! De dagen na de behandeling was ik heel moe en niet vooruit te branden, maar nu – een week later – voel ik me veel lichter en lijken bepaalde dingen veel makkelijker te gaan, heerlijk!”

Anne van der Zee - Kinder Slaapcoach

Een drie-maanden traject waarbij je een 1-op-1 lijntje hebt met Eefke

In dit programma staat zowel jij als je bedrijf centraal en doorbreken we alle blokkades die ervoor zorgen dat het niet stroomt in jouw onderneming. 

Vergelijk dit traject met een ui, waarbij we laagje voor laagje tot jouw kern gaan en alle belemmerende overtuigingen, onverwerkte emoties en niet langer dienende patronen overboord zetten. 

Juist doordat we samen de diepte in gaan hebben we de tijd en ruimte om alle laagjes van jouw onderbewustzijn – jouw ‘ui’ – af te pellen. Vergelijk het met een antibioticakuur, die eerste pil is niet meer of minder effectief dan de andere pillen maar juist de combinatie van de hele kuur maakt dat je het gewenste resultaat bereikt.

eefke ooms energetisch therapeut
eefke ooms energetisch therapeut

Nog even voorstellen

Hi, ik ben Eefke Ooms, 32 jaar. Terwijl ik (gelukkig) geen grote trauma’s heb meegemaakt om mezelf achter te verschuilen is het me toch gelukt om mezelf bijna 30 jaar lang nét iets te ver te stretchen waardoor het echte genieten uitbleef. 

Ik legde de lat continu te hoog voor mezelf, keek altijd naar hetgeen er nog beter kon en vergeleek mezelf vaak met anderen. Ik dacht dat als in nóg wat harder zou werken of die salarisverhoging zou binnenharken, ik dan toch echt wel gelukkig zou gaan worden. 

Maar ja, ook toen ik die stappen bereikte (aan doorzettingsvermogen lag het niet 😉 ), bleef het gewenste gevoel uit. 

Mijn hele leven dacht ik dat keihard werken en jezelf voor 200% geven de sleutel was tot succes. Tot ik door middel van Energetische Therapie – pats boem – met mijn neus op de feiten werd gedrukt. 

Door het opruimen van mijn eigen (en overgenomen) emoties, belemmerende overtuigingen en angsten kan ik weer helder en puur voelen en handelen. Ik maak keuzes zonder erbij na te hoeven denken en sta echt in mijn kracht. Dat gun ik jou ook.

Praktische info over het traject

1x Kick-off sessie van 90 minuten – live in mijn praktijk in Huizen of digitaal via Zoom

In het eerste half uur brengen we je (Energetische) situatie in kaart en bespreken we je doelen en wensen. In het uur daarna pakken we hem gelijk door op je eerste prioriteit. Dit doen we door middel van een Energetische Healing mét biotensor waardoor er gelijk verlichting ontstaat en het weer kan gaan stromen. 

3 x 1:1 Energetische Healing van 60 minuten 

Je business komt sowieso uitgebreid aan bod, maar ook kan het zijn dat je blokkades hebt op geld, je privé leven, relaties, je gezondheid of binnen het ouderschap welke jouw positieve flow in de weg staan. Deze sessies zijn uiteraard allemaal met de biotensor.

2 x Emergency Hulp van 30 minuten

Merk jij dat je blinde paniek krijgt tijdens je lancering, het ontwikkelen van een nieuw product of het overtuigen van een potentiële nieuwe klant? Geen probleem! In dit pakket heb je ook 2 emergency calls ter beschikking waar ik je direct kan ondersteunen om de opkomende – vaak oude – emoties en overtuigingen aan te pakken zodat jij weer verder kunt en voorkomt dat je bedrijf stagneert. 

2 x een check up call van 20 minuten om je voortgang te bespreken 

Tijdens deze calls bespreken we de voortgang en de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en privé leven en sturen we bij waar nodig. 

3 maanden lang een direct lijntje via Whats-app contact met Eefke

De investering voor dit traject is €2500,- excl. btw. Je kunt ook in 3 maandelijkse delen betalen van €850,-

Dit programma is mijn meest exclusieve programma en deelname is alleen op basis van uitnodiging of een intake gesprek (het formulier voor een intake gesprek vind je onderin deze pagina).

Na ons traject:

eefke ooms energetisch therapeut

Aanmelden

Ben je klaar om je voet van het rempedaal te halen en vol gas te kunnen geven? 

Laten we dan kijken of het 1-op-1 programma voor jou de juiste keuze is en of we samen aan de slag willen. Vul hieronder het intakeformulier in en op werkdagen neem ik binnen 48 uur contact met je op.