Energetische Healing

Ontdek in gemiddeld twee 1:1 sessies  waar jouw klacht vandaan komt.

Uiteraard lossen we de blokkades ook gelijk op! 

eefke ooms energetisch therapeut
eefke ooms energetisch therapeut

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief.

Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg.

Dit merk je bijvoorbeeld doordat:

Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht

en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan!

Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.

Waar worstel je mee? Ervaar je burn-out klachten, meer door de slapeloze nachten thuis dan door je werk? Struggle je met je cyclus?

Ook in je business kan het zijn dat je álles volgens de laatste marketing trends hebt ingericht en je alle technische tools hebt toegepast maar dat het gewenste resultaat nog uitblijft. Heb jij door dat jij wellicht jezelf aan het tegenhouden bent?

Heb je moeite met zwanger worden of zwanger blijven of ben je aan het bijkomen van een miskraam die je hebt gehad? Of voel jij al een tijdje dat het tijd is keuzes te maken maar lukt het je niet de knoop door te hakken?

En als jij niet lekker in je vel zit, heeft dat effect op jouw omgeving.

Merk jij ook vaak dat je kinderen minder lekker in hun vel zitten, nét wanneer jij een mindere dag hebt? Je kinderen zijn vaak de grootste spiegel voor je. Herken je je eigen patronen? Ben je ook bereid ze te zien?

Vaak triggeren onze kinderen oude pijnen zodat het erop lijkt dat we er niet meer omheen kunnen. Hoe mooi zou het zijn als we die op zouden kunnen ruimen?

Alles wat je niet meer nodig hebt, waar je al genoeg van geleerd hebt, wat alleen maar extra bagage is, laten we los.

Ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan zou je zeggen. Niets is minder waar. De methode waar ik mee werk maken dit eenvoudig en doeltreffend. De methode die ik gebruik is een combinatie tussen NEI en familieopstellingen.

Hoe werkt dit dan?

Wanneer je een emotie voelt bij een bepaalde situatie, maar niet verwerkt krijgt, zet zich dat vast in jouw onderbewustzijn, in het celgeheugen van je organen om precies te zijn. We zeggen niet voor niets “Wat heb je op je lever?” en “Je gal spugen”. 

Je linker- en rechterhersenhelft werken in dat geval niet goed samen. Zo maak je in je leven – en zelfs al voor je geboorte – honderden emoties mee die je niet verwerkt krijgt en zich vastzetten in jouw systeem. 

Je draagt die rugzak vol met emoties met je mee en je hoeft hier niet direct last van te hebben. Tótdat je een emotie voelt in een situatie in je huidige leven wat een oude emotie of pijn aanraakt. Dit noemen we een triggerpunt.

Je voelt dan niet alleen de emotie van de situatie in het hier en nu, maar wordt ook nog eens overspoeld met de oude onverwerkte emotie. Je verdrinkt er al het ware in, terwijl je weet dat er rationeel niet zoveel aan de hand is. 

Op het moment dat we dit soort mentale of fysieke klachten ervaren zijn dit signalen (geuit in klachten) aan de oppervlakte die ons kenbaar willen maken dat er iets onderhuids ‘ettert’ waar naar gekeken mag worden. 

Als je dit voor waarheid aanneemt, kun je ook begrijpen dat wanneer we deze onderhuidse emoties – door middel van de biotensor – kunnen opsporen en verwerken, er rust komt in het systeem. De boodschap wordt begrepen, waardoor de klachten in het hier en nu niet meer geuit hoeven worden. 

Aan jou de keuze! Houd jij je klachten in stand door middel van symptoombestrijding of ben jij bereid om de diepte met me in te duiken en de klachten bij de wortels aan te pakken zodat je blijvend verlost wordt van jouw ballast?

"Ik weet niet wat ik meemaak.. Sinds ik bij jou ben geweest stroomt mijn business vrijwel moeiteloos!”

Waar kan een consult bij helpen?

Je zit niet lekker in je vel

Je hebt (onbegrepen) lichamelijke klachten, weinig energie, angsten, hormoonschommelingen, moeite je ruimte in te nemen, allergieën, overspoelende emoties waar je graag vanaf wilt

Persoonlijke Ontwikkeling

Al een tijdje voel je dat je keuzes hebt te maken, zakelijk of privé, echter lukt het je maar niet de knoop door te hakken. Je twijfelt of je wel helder voelt en blijft vasthangen in gedachte cirkeltjes.

Kinderwens en Miskraam

Wil je op emotioneel gebied onderzoeken wat (het voldragen van) een zwangerschap in de weg staat?

Het is heel frustrerend als jullie zwanger willen worden en iedere maand weer die teleurstelling moeten verwerken. In 20% procent van de gevallen blijft de oorzaak van het uitblijven van een zwangerschap onbekend, dat wil zeggen dat er medisch gezien geen verklaring is voor het probleem. De blik vanuit het emotioneel perspectief blijft dan vaak onbesproken, terwijl er sprake kan zijn vanuit een emotionele blokkade. Tijdens het consult onderzoeken we welke emoties een blokkade kunnen vormen, en wat hier de onderliggende oorzaak van is. We kunnen deze vastzittende emoties losmaken en verwerken, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen.

Ook bij een miskraam kunnen we kijken wat jullie kindje nodig heeft om de sprong (opnieuw) te wagen.

Zwangerschapsbegeleiding

Tijdens de zwangerschap gieren de hormonen door je lijf. En ook als moeder maak je een proces door met verschillende gedachten en gevoelens. De baby in jouw buik is een bewuste baby, iedere emotie die jij ervaart wordt opgeslagen in het celgeheugen van de baby. Het is dus prettig al vroeg verbinding te leggen met je baby. Tijdens een zwangerschapsconsult werken we aan emotionele blokkades bij zowel de moeder als het kind. Het is ook mogelijk dit samen met je partner te doen.

Ook bij zwangerschapsklachten zoals bekkenklachten, misselijkheid, slapeloosheid, je baby in stuitligging, angsten

Je business stroomt niet

Waar je dacht dat je vrij en flexibel zou zijn binnen je eigen bedrijf, stagneert het aan alle kanten. Voor je gevoel heb je alles al geprobeerd! Er zit te weinig beweging in en het gewenste resultaat blijft uit. 

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je bedrijf erg lekker gaat maar je het zelf mentaal niet bijhoudt en er bepaalde belemmerende overtuigingen of emoties in de weg zitten.

Ook kan een consult enorm helpend zijn bij het maken van keuzes, zowel binnen je bedrijf als daarbuiten. 

(Slaap)problemen bij kinderen

Maak je je zorgen over het gedrag van je kind? Slaapt hij/zij slecht? Heeft je kind pijntjes waar geen duidelijke oorzaak voor is? Heeft je kind last van stemmingswisselingen? Of is je kind simpelweg te klein om zelf te kunnen vertellen wat er met hem/haar de hand is?

Relatieproblemen

Neem jij je keer op keer voor het anders te doen in bepaalde relatie(s), maar val jij telkens weer terug in jouw oude patroon. Samen kijken we wat jou in de weg staat om blijvend verandering door te voeren.

Ten einde raad

Je komt niet verder in het medische of “normale” circuit.

Je hebt al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen. Je bent naar de huisarts geweest maar die kan niks (meer) voor je betekenen.

Of je hebt bijvoorbeeld al talloze sessies gehad bij een psychologen maar je komt niet tot de kern. Je voelt dat er iets in je zit wat je belemmert maar je komt er niet bij omdat het heel diep verstopt zit.

Staat je klacht er niet tussen?

Neem dan even contact op via eefke@energetischhuis.nl, ik denk graag met je mee

Wat is de biotensor?

Ik werk met de biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen.

Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging.

Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismen onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

Hierdoor maakt het niet uit of we ongeboren kindjes, baby’s of volwassenen testen. Ons onderbewustzijn is altijd aanwezig. Het is dus ook mogelijk om voor je kind langs te komen, zonder dat hij/zij hierbij aanwezig is.

Als ik je mag helpen dan gaan we er volledig voor. Half werk, daar doe ik niet aan! Dit resulteert dat we binnen 1 tot 3 consulten vaak tot de kern komen en dat jij weet welke (eerste) stappen je mag zetten om je uitdagingen blijvend op te lossen. Hoe klinkt dat?

In mijn praktijk ben ik voornamelijk gericht op de vrouw, de moeder en het kind. Want als jij niet lekker in je vel zit heeft dat effect op jouw omgeving.

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Een Energetische Healing duurt 60 tot 75 minuten en de kosten bedragen €195,- inclusief btw.

Ik adviseer je om jezelf 2 sessies te gunnen. Vaak zie ik binnen één sessie al een enorm verschil. Echter merk ik in de praktijk dat de kans op blijvende verandering het grootst is bij 2 tot 3 sessies.

Op het moment dat je 2 sessies in wil plannen in mijn agenda, raad ik je aan om ongeveer 2 weken tussen de beide sessies te laten.

De sessies worden gegeven in mijn praktijk welke is gevestigd op naarderstraat 3, 1271 CE in Huizen. 

Zeker weten, het resultaat is hetzelfde.
In de praktijk hoor ik vaak terug dat het fijn is om de eerste sessie live aanwezig te zijn. 

Ik werk met energie waardoor ik hetzelfde resultaat zie mét of zonder aanwezigheid van het kind. Ik werk dan aan de hand van een foto van het kind. Redenen om te kiezen voor een sessie zonder aanwezigheid kunnen bijvoorbeeld zijn als het kind te jong is om te praten of als je merkt dat het kind tegen de sessie opziet.

Helaas niet. Om dit vergoed te krijgen heb je een opleiding medische basiskennis nodig en die heb ik niet.

Helaas niet. Doordat het STAP-budget waarschijnlijk in januari 2024 wordt afgeschaft zal dit ook niet in de toekomst mogelijk worden.