Gratis masterclass:
Hoe je blijvend van je fysieke en mentale klachten afkomt door je emotionele blokkades op te ruimen

inclusief opname (72 uur beschikbaar)

In 90 minuten neem ik je mee naar de werking van je brein en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen zodat emoties zich niet meer vastzetten in jouw systeem.

Hierdoor kun jij veel meer voluit leven en voel je je minder tegengehouden door angsten en onzekerheden, vage fysieke klachten of spontane huilbuien en woede aanvallen.

eefke ooms energetisch therapeut

"Het is mijn missie om spiritualiteit met nuchterheid te combineren. "

eefke ooms energetisch therapeut

Ik merk dat we met zijn allen steeds bewuster willen gaan leven. Sterker nog, ik vraag me af of deze behoefte gewekt wordt vanuit wilskracht of vanuit pure noodzaak.

De huidige maatschappij vraagt veel van ons. Ik herken het zelf ook als jonge moeder. Je wilt de best mogelijke moeder zijn, regelmatig helpen bij school- of clubactiviteiten. Daarnaast heb je ook nog de ambitie wat van je carrière te maken, waarbij de gezinnen waarin de meeste ouders beide werken redelijk gestretcht worden. 

Ook wil je een attent, oprecht luisterend oor zijn voor je vriendinnen, ik althans. En ohh ja, dan heb je ook nog je eigen relatie, die schiet er dan vaak een beetje bij in. 

Het liefst wil je bewust tijd voor elkaar maken, maar aan het einde van de dag plof je toch steeds ‘s avonds op de bank en doe je elk je eigen ding of zet je maar weer een film of een serie op Netflix aan. 

Laat ik dan voor het gemak de familiefeesten en andere -in jouw ogen- verplichte activiteiten die ook nog energie van je vragen maar even achterwege.

Als gevolg daarvan is de kans groot dat je steeds vaker ‘opeens’ een huilbui hebt of ontploft richting je partner of je kinderen. Of dat je te maken hebt met vage fysieke klachten. Denk aan klachten als hoofdpijn, migraine, buikpijn, eczeem, enz. 

Logisch dat dit maakt dat we gezonder willen gaan eten, meer willen gaan sporten en andere bewustere keuzes willen gaan maken. Maar heel eerlijk.. Dit gaat je niet helpen om uit de ratrace te stappen.

Alleen hoe dan?

Dat ga je in dit webinar leren
​​​​​​​

  • Wat het verschil is tussen je bewustzijn en onderbewustzijn

  • Hoe je contact kunt maken met je onderbewustzijn en hier invloed op kunt uitoefenen?

  • Hoe een emotie zich vastzet in jouw systeem als trauma

  • Hoe je een onverwerkte emotie herkent

  • Wat de reden is waarom een oud trauma geactiveerd wordt

  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat emoties goed verwerkt worden in jouw systeem

  • De werking van de biotensor en wat dit voor jou kan betekenen

Door dit allemaal te leren weet je aan het einde hoe jij jezelf veel beter kunt ‘besturen’ zodat je veel meer kunt genieten van het leven en veel moeitelozer je dromen realiseert.

Wat anderen zeggen:

Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
eefke ooms energetisch therapeut

Over Eefke

Als je mij 5 jaar geleden had verteld dat ik nu Energetisch Therapeut en trainer ben had ik je voor gek verklaard. 

Ik kom uit een nuchter brabants gezin waarin spreekwoorden als “niet lullen maar poetsen” en “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” de orde van de dag waren. 

Wel voelde ik me altijd nét anders dan mijn vriendinnen en familie. Waar iedereen het ‘wel goed vond zo’, was ik altijd uit op avontuur en wilde ik nieuwe dingen ontdekken en leren.
 
Het was dan ook niet verrassend dat ik het was die vrijwel als enige uit het dorp haar vleugels spreidde en op kamers ging, de wijde wereld in. Na 4 jaar feesten op de Hotelschool in Maastricht vond ik dat de tijd van genieten voorbij was en wilde ik het maximale uit mijn ambitieuze zelf halen. 

Daarna ging het dus allemaal erg snel. Na de eigenaar was ik de tweede medewerker van de destijds nog startup welke onder andere het merk Moroccanoil verkocht. Binnen 2 jaar groeide het bedrijf tot 20 medewerker en was ik Managing Director, om 5 jaar daarna de rol van Operationeel directeur te bekleden. 

Ik had het helemaal voor elkaar, dacht ik.. Tot mijn lichaam begon tegen te werken. Eerst met lichte klachten maar na 2 miskramen ging ik toch achter mijn oren krabben wat er aan de hand was, waarbij ik een coach in de arm wilde nemen.

Al langer trok de spirituele en alternatieve hoek mijn aandacht, dus stapte ik met mijn destijds mannelijke energie mijn eerste Energetische Healing in. 

Bizar! Wow! Wat is dit? Alle puzzelstukken vielen op zijn plek. Woorden zoals aura, energielekken, hooggevoeligheid vlogen me om de oren en het gekke is, het voelde als thuiskomen! Waarom had niemand me hier eerder over verteld? 

Binnen een maand schreef ik me in voor de Opleiding tot Energetisch Therapeut waarvoor er letterlijk een wereld voor me is open gegaan. 

In het begin was het vooral een zoektocht naar mezelf. Ben ik nou die nuchtere brabantse of die Spirituele Zw-eefie? En het mooie is, sinds ik gestopt ben mezelf te forceren om tussen deze contrasten te kiezen valt alles op zijn plek. 

Juist deze unieke combinatie tussen de nuchtere brabantse en de spirituele ‘allesweter’ maakt dat de soms zware kost luchtig en behapbaar wordt. Het is mijn missie om spiritualiteit met nuchterheid te combineren.