Masterclass: Alle ins & outs over het gloednieuwe traject ‘Jouw beeld op tafel’

Donderdag 11 april 2024 - 9.30 uur

Wil jij naast het werken met NEI een mega praktische, inzichtelijke en speelse methode als aanvulling op je biotensor consulten?

Dan is het verbredingstraject ‘Jouw beeld op tafel’ interessant voor jou!

In deze masterclass van 60 minuten ga ik je super concreet meenemen in wat dit fantastische traject jou kan brengen.

Jouw beeld op tafel poppetjes

"Het is mijn missie om spiritualiteit met nuchterheid te combineren."

Eefke

In 60 minuten leg ik jou uit:

  • Wat de voordelen zijn van het werken met “de poppetjes”

  • Wat je leert in dit gloednieuwe traject en welke thema’s aan bod komen

  • Wat dit je brengt als therapeut

  • Wat het traject ‘Jouw beeld op tafel’ precies inhoudt

Nieuwsgierig of dit traject iets voor jou kan zijn? Meld je dan aan, want na deze masterclass heb jij het antwoord op deze vraag!

Kun je er toch niet live bij zijn? Schrijf je dan wel even in, dan krijg je automatisch de replay. En dan krijg jij ook de mogelijkheid om direct in te stappen in dit gloednieuwe traject, er zijn namelijk maar een beperkt aantal startpakketten beschikbaar.

Wat anderen zeggen:

Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
Schermafbeelding om
Schermafbeelding om

Wat houdt 'Jouw beeld op tafel' in?

‘Jouw Beeld Op Tafel’ is een eigen ontwikkelde werkwijze van verschillende methodieken. Het is een creatief middel om je gesprek te ondersteunen door middel van beeld. Je zet samen met je cliënt neer wat er in het hoofd omgaat, om een goede beginsituatie te schetsen. Je kunt vervolgens het hele consult enkel met de poppetjes doen of dit combineren met NEI en de biotensor.

Deze werkwijze is een combinatie van contextuele therapie, beeldende therapie en systeemtherapie. In dit traject ontvang je heel veel ondersteunende theoretische kennis, waardoor je meer besef, herkenning en erkenning krijgt van wat jij/je cliënt doormaakt en beleeft.

Het werkt verhelderend, het geeft inzicht en context bij een verhaal en/of situatie, waardoor het gemakkelijker is het ‘werkelijke probleem’ boven tafel te krijgen en je dus gelijk een laag dieper te werk kunt gaan.

Meld je aan voor de Masterclass

Eefke