eefke ooms energetisch therapeut

NEI level 1:
Traject Jouw Energetisch Fundament

Zorg dat je staat als een huis! 

Ben jij er klaar mee om afhankelijk te zijn van anderen als het gaat om je fysieke en mentale gezondheid en wil jij zelf de touwtjes in handen hebben als het gaat om de gezondheid van zowel jezelf als je dierbaren?

Volg dan dit unieke 3 maanden traject!

Herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?

Neem het heft – en de biotensor – in eigen hand en neem zelf de verantwoordelijkheid over het welzijn van jou en de mensen om je heen.

“Iets proberen te lijmen wat stuk is werkt niet. Trek die pleister er maar af en kijk wat er onder de wond zit.”

Doorbreek je patronen en blokkades

Als een emotie of gebeurtenis niet goed wordt verwerkt, kan het zich in je systeem vastzetten als een blokkade. De linker- en rechterhersenhelft werken dan niet meer goed samen. 

Deze onverwerkte emoties of vastgeroeste denkpatronen zetten zich vast in jouw lichaam, in je celgeheugen van je organen om precies te zijn. We zeggen niet voor niets “Wat heb je op je lever?” of “Je gal spugen”. 

Voorbeeldje.. Stel dat jij als 10 maanden oude baby uit je bedje wilde. Om dit te communiceren ging je huilen, waarbij je even op je ouders  hebt moeten wachten. 

Als baby heb je geen besef van tijd, en deze emotie van afhankelijkheid of eenzaamheid heeft zich daar vastgezet in jouw systeem – je onderbewustzijn – als trauma. 

Al dit soort onverwerkte emoties en patronen zijn latent aanwezig in jouw systeem, en hier heb je niet direct last van. Maar op het moment dat een situatie in het hier en nu je triggert, wordt de oude onverwerkte emotie geactiveerd en voel je deze bovenop de huidige emotie. Je voelt je ermee overspoeld!

Zo kan het zijn dat jij een deadline voor werk te behalen hebt, waarbij je afhankelijk bent van anderen. De emotie in het hier en nu kun jij wel handelen, maar deze emotie raakt de oude onverwerkte emotie van afhankelijkheid die jij als kleine baby hebt gevoeld. 

Hierdoor raak je compleet overstuur, terwijl jij rationeel voelt dit een overdreven reactie is en dat de emotie te ‘groot’ is voor de situatie. Toch lukt het je niet om van dit gevoel af te komen. 

Tot zover klinkt dit vast logisch voor je, en waarschijnlijk schieten er gelijk een aantal vergelijkbare situaties uit je eigen leven door je hoofd. Maar ja.. Hoe krijg je dat opgeruimd? 

NEI is dé tool om het antwoord te krijgen op de vragen waar jij rationeel de vinger niet op kunt leggen.

Jouw totaalpakket om aan de slag te kunnen

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, afgekort NEI. Het is een werkwijze die je helpt om te kijken naar de emotionele blokkades achter een fysieke of mentale klacht. Je gaat de relatie vinden tussen je gevoel en je gedrag. 

Zolang je bewustzijn en onderbewustzijn niet op één lijn zitten kost dat energie. Iedereen heeft onbewust emotionele blokkades, waardoor je onbewust een situatie creëert of in stand houdt die je bewust juist wilt vermijden.

In dit mega praktische traject leer ik je hoe je zelfstandig fysieke en mentale problemen aan kunt pakken bij de wortels zodat je deze problemen blijvend oplost. Door middel van verschillende invalshoeken en methodieken duiken we in het onderbewustzijn en leer ik je de verschillende lagen en antwoorden in je onderbewustzijn ontdekken.

Dit doen we door te kijken wat er voor emotionele blokkades liggen opgeslagen in jouw onderbewustzijn welke worden getriggerd in je huidige situatie. We leren ze op te sporen, te integreren en te verwerken. Zodat jij vrij bent van ballast om helder te voelen in huidige situaties, zonder overspoeld te worden met oude emoties die je niet meer dienen.

Uiteraard maak je gedurende deze 3 maanden grote sprongen in je persoonlijke én spirituele ontwikkeling omdat we aan de slag gaan met het opschonen van jouw belemmerende overtuigingen, vastgeroeste patronen of onverwerkte emoties. Een leven waarin stress en tekort op alle fronten plaatsmaakt voor vertrouwen en overvloed. Hierdoor kom jij steeds meer bij degene die jij wilt zijn.

Dankzij de biotensor heb ik vele mensen van hun klachten afgeholpen waarvan ze zelfs niet voor mogelijk hielden dat dit mogelijk was. Enkele voorbeelden hiervan zijn zware eczeem, paniekaanvallen, een onvervulde kinderwens, stagnatie binnen een eigen bedrijf, kindjes met slaapproblemen en/of driftbuien.

“Sinds mijn eerste dag bij het Energetisch Huis voelde ik dat ik op mijn plek was. Eefke wist een fijne sfeer neer te zetten. Lekker nuchter, maar ook inhoudelijk heel sterk.“

Energetisch huis level uitgelicht zonder format

Wat kun je verwachten?

In dit transformerende programma begeleid ik je gedurende 3 maanden op jouw unieke reis door je onderbewustzijn. Dit exclusieve traject geeft je alle inzicht, kennis, en tools om blijvend je patronen te doorbreken en verlost te zijn van oude ballast welke je gedachten, gevoelens en gedrag beïnvloedt. 

We duiken samen de diepte in en gaan op zoek naar de de blokkades welke jouw innerlijke vrijheid belemmeren. Alle aspecten welke jouw groei, puurheid en bewustwording in de weg staan kijken we – stap voor stap – aan en ruimen we op.

Na dit traject kun jij altijd terugvallen op jouw Energetische fundament en kun je deze blijvend inzetten bij het opruimen van blokkades en hobbels welke je tegenkomt op zakelijk en privé gebied. 

Zoals je hierboven hebt gelezen gaan we werken vanuit de NEI methode. Stapsgewijs ga ik je meenemen hoe je kunt kijken naar de werkelijke emoties en blokkades achter jouw fysieke en emotionele klachten. De ondersteunende thema’s welke aan bod komen zijn:

Verbinding maken met de biotensor

verbinden

Maak kennis met de biotensor en jouw onderbewustzijn, de plek waar alle antwoorden te vinden zijn waar je al zo lang naar op zoek was.

(Hoog)gevoeligheid

9 van de 10 cliënten in mijn praktijk zegt hooggevoelig te zijn. Deze hooggevoeligheid heeft een oorzaak. Er was een moment in je leven waarop jij besloot, dat je altijd alert moet zijn. Wat ligt hieraan ten grondslag en hoe kun je dit verlichten en ondersteunen?

Orgaanklok

Wordt jij (of je naasten) telkens op hetzelfde tijdstip wakker, of ervaar jij dagelijks op hetzelfde moment een flinke dip? Krijg inzicht wat dit je te vertellen heeft en welke emoties hieraan ten grondslag liggen.

Angsten

De emotie angst heeft één van de laagste frequenties en brengt je daardoor in een neerwaartse spiraal van emoties, gevoelens en gedachten. Hoe fijn dat we aan de slag kunnen met deze angsten om je frequentie omhoog te brengen

Energie

Ondersteunende oefeningen om je energiebalans te meten, energie toe- en af te voeren. Daarnaast leer je vanuit je onderbewustzijn uittesten wat je energiegevers en -vreters zijn.

Innerlijk kindwerk

energie

Jouw innerlijk kind kan beschadiging hebben opgelopen door een specifieke traumatische gebeurtenis maar ook doordat er niet (altijd) aan bepaalde basisbehoeftes is voldaan. Dit kan sporen achterlaten waar jij dagelijks strubbelingen door ervaart.

Saboteurs

energie

Dit woord klinkt al niet zo gezellig he? Waar een overlevingsmechanisme lange tijd als helpend werd ervaren staat dit je nu in de weg om te groeien. De hoogste tijd hiermee aan de slag te gaan!

Levenswiel

Krijg inzicht vanuit jouw onderbewustzijn in jouw energie gevers- en vreters op 8 verschillende levensonderdelen. 

Belemmerende overtuigingen

verbinding biotensor

Wat vertel jij jezelf (on)bewust waardoor jij je eigen groei tegenhoudt? Krijg inzicht in de belemmerende overtuiging(en) welke jou in de wegstaan om tot bloei te komen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je leert hoe je deze elimineert uit je systeem en dat van anderen.

Werken vanuit de Vijf Elementen

De volledige kapstok om je fysieke of emotionele klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Vaak worden problemen maar vanuit één kant belicht waardoor ze onvoldoende of enkel voor korte duur verdwijnen.

Incarnatie

Lukt het jou om volledig in je lijf te zakken en zo niet wat houdt jou hierin tegen?

Vergeving

Vergeven betekent letterlijk loslaten. Als we niet vergeven, blijven deze emoties en gevoelens vastzitten in ons lijf. Vergeven die je dus voor jezelf, niet voor de ander!

Kies jouw manier van leren

Ga je liever zelfstandig online aan de slag met een online community om je vragen te stellen? Of wil je live oefendagen waar je elkaar ook kan ontmoeten? De keus is aan jou.

NEI level 1: online traject

NEI Level online uitgelicht

Je volgt het traject volledig online en krijgt hierbij toegang tot de online leeromgeving en community waarbij jij aanvullende vragen kan stellen.

Wil je het NEI 1 online volgen en daarnaast ook oefenen onder begeleiding van Eefke en/of Anneke? Kies dan voor de variant hiernaast met live oefendagen en Q&A momenten.

NEI level 1: hybride traject

NEI Level hybride uitgelicht

Bij het hybride traject is de online leeromgeving je basis van waaruit je leert. De livedagen zijn om te oefenen, te verdiepen en om nóg verder te zakken in je onderbewustzijn en eigen processen. Daarnaast zijn er ook 2 online Q&A’s

De 3 livedagen zijn verspreid over het traject. De eerste livedag is de kick-off workshop biotensor (ook los te boeken). De tweede livedag is halverwege het traject en de laatste livedag is aan het einde als afsluiting.

Helaas zitten op dit moment alle hybride trajecten vol. Meld je aan voor de wachtlijst om een seintje te krijgen met de nieuwe data.

Donderdag 18 april OF Dinsdag 4 juni

Online Q&A dinsdag 18 juni 09:30 – 10:30

Dinsdag 16 juli

Online Q&A dinsdag 27 augustus 09:30 – 10:30

Dinsdag 3 september

De livedagen vinden plaats van 09.30 – 16.00 uur.

Woensdag 27 maart OF dinsdag 2 april 

Online Q&A: maandag 6 mei van 20.00 tot 21.00 uur

Dinsdag 21 mei 

Online Q&A: donderdag 6 juni van 20.00 tot 21.00 uur

Dinsdag 2 juli 

De livedagen vinden plaats van van 10.00 tot 16.30 uur.

 

Woensdag 27 maart OF dinsdag 2 april 

Online Q&A: maandag 23 april van 16.30 tot 17.30 uur

Dinsdag 14 mei

Online Q&A: donderdag 6 juni van 16.30 tot 17.30 uur

Dinsdag 18 juni 

De livedagen vinden plaats van van 10.00 tot 16.30 uur.

Donderdag 18 april OF Dinsdag 4 juni

Online Q&A dinsdag 18 juni 09:30 – 10:30

Dinsdag 9 juli

Online Q&A dinsdag 27 augustus 09:30 – 10:30

Dinsdag 10 september

De livedagen vinden plaats van 09.30 – 16.00 uur.

Investering

NEI level 1: het online traject kun je volgen voor €1.197. Aangezien ik een gecertificeerd opleidingsinstituut ben betaal ik (en jij dus ook) geen BTW. NEI level 1: het hybride traject kun je volgen voor €1.750. Beide trajecten kun je ook in 3 of 6 termijnen betalen.

Jessica de Jongh

Sanne Taks

Britt Bours

Het 3 maanden traject is inclusief:

eefke ooms energetisch therapeut

Na dit traject:

eefke ooms energetisch therapeut

NEI level 1: Traject Jouw Energetisch Fundament is met name interessant voor:

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

De online variant bedraagt €1.197,- Je kunt dit ook in 3 maandtermijnen van €415,- of 6 maandtermijnen van €215 volgen.

De hybride variant bedraagt €1.750,- Je kunt dit ook in 3 maandtermijnen van €597,- of 6 maandtermijnen van €307,- volgen.

Op dit bedrag is 0% BTW van toepassing omdat ik een gecertificeerd opleidingsinstituut ben wat betekent dat ik (en jij dus ook) vrijgesteld ben van BTW.

Mocht je ondernemer zijn, dan is dit traject aftrekbaar.

De groep in Middelbeers bestaat uit maximaal 19 deelnemers. De groep in Hilversum/Eemnes bestaat uit maximaal 30 deelnemers.

Het traject duurt 3 maanden en je behoudt 2 jaar toegang tot de online leeromgeving.

Zeker weten! Het Energetisch Huis is een gecertificeerd opleidingsinstituut en daarnaast is het traject geaccrediteerd als opleiding bij GAT Register Opleidingen. 

Op de livedagen wordt er zeker geoefend. Na ieder blok uitleg gaan we dit gelijk toepassen door te oefenen, op jezelf of je medecursisten, zodat je het zelf kunt ervaren. 25% van de tijd zal theorie zijn 75% praktisch oefenen.

Als de data voor de nieuwe hybridetrajecten bekend zijn mailen we eerst de mensen die op de wachtlijst stonden. Je kunt je hier inschrijven voor de wachtlijst NEI level 1 en workshop biotensor.

In NEI level 1 ga je 3 maanden lang, verdeeld over 12 modules, werken met NEI én de biotensor. De NEI methode staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een doeltreffende werkwijze om emotionele blokkades die vastzitten in je systeem op te sporen én weg te halen uit je systeem, zodat ze niet langer triggeren in je huidige leven. De workshop biotensor is onderdeel van NEI level 1. Deze kun je online volgen (de eerste 2 modules van de 12 van NEI level 1) of live volgen (dag 1 van de 3 livedagen van NEI level 1 hybride). Bij de workshop biotensor komt de NEI methode nog niet aan bod.

Eefke legt het in onderstaande video verder uit.

Zeker kan dat! Je ontvangt van ons automatisch een mailtje als je de workshop biotensor hebt gevolgd, met informatie hoe je verder kunt doorstromen. Het bedrag van de workshop biotensor wordt in mindering gebracht wanneer je wilt doorstromen naar NEI level 1.

In dat geval ben je ook bij mij aan het juiste adres. 

Naar aanleiding van het enthousiasme van de eerste trajectgroepen voor NEI level 1 heb ik een vervolgtraject ontwikkeld: NEI level 2.

Deze bestaat ook uit een online en hybride variant. Hierin komen de thema’s Aarden, Entiteiten, Alleengeboren Tweelingen, Chakra’s, Vaccinatieschade, Stress, Geld/Moneymindset, Energetische verbindingen, Hormonen, Geboortetrauma & Bevallingstrauma, Vorig leven, Ondernemerschap, Overlevingsmechanismen, Vrouwelijke Cyclus en Kinderwens aan bod.

Dit traject is enkel te volgen als vervolg op het traject ‘NEI level 1: Jouw Energetisch Fundament’.  Alle informatie daarover lees je via NEI level 2: Jouw Energetische Verdieping.

NEI level 1 en NEI level 2 samen zijn een volledige opleiding.

Wat wij je aanraden is mede afhankelijk van wat jouw voorkeuren natuurlijk zijn. Om je te helpen met het maken van een keuze die bij jou past heeft Eefke een podcast opgenomen. Die kun je beluisteren via deze link. Hierin wordt de hybride versie de live variant genoemd, deze is niet meer beschikbaar. 

Als je al een biotensor in je bezit hebt en geen nieuwe wil ontvangen bij het traject, krijg je €110,- korting op het traject door middel van het invullen van de kortingscode ‘biotensor’. 

Als je niet tevreden bent kun je binnen 14 dagen na aankoop dat aangeven door te mailen naar welkom@energetischhuis.nl. We laten je dan weten wat de vervolgstappen zijn.

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Je startpakket met onder andere de biotensor en het werkmodellenboek wordt binnen 3 werkdagen verzendklaar gemaakt. Je ontvangt automatisch een track en trace code als je pakket onderweg is.

Zeker! Aan het einde van zowel het online als hybride traject ontvang je een certificaat zodat je kunt aantonen dat je dit traject hebt gevolgd.