Referenties

Lees hieronder reacties naar aanleiding van de consulten, workshop en de opleiding.

Al geruime tijd was ik op zoek naar een toverstaf die mij verder kon helpen. Alles viel op zijn plaats.

“De cursus vond ik ontzettend leerzaam. Het was goed verzorgd met een heerlijke lunch. De les werd ook op een duidelijke manier uitgelogd. Al geruime tijd was ik op zoek naar een toverstaf die mij verder kon helpen. Wonderbaarlijk kwam mijn zusje met de website en cursus van Eefke. Alles viel op zijn plaats. Ik ben nog nieuwsgieriger geworden naar de biosensor en daarom ga ik door met de cursus jouw energetisch fundament online volgen. 

Hanna Laamouri

Mijn energie stroomt, wat voelt het heerlijk. Misschien ziet niemand dit aan de buitenkant, maar dit zalige gevoel zit in mij.

Hoi Eefke, ik land en ontspan meer en meer. Op verschillende momenten op de dag herinner ik me ineens: oja ik mag ontspannen!
Mijn energie stroomt, wat voelt het heerlijk. Misschien ziet niemand dit aan de buitenkant, maar dit zalige gevoel zit in mij. Heerlijk!

Janny van Deurzen

Voor mij ben je zeker een inspiratie, niet alleen omdat je zo moeiteloos de meest bizarre blokkades naar voren tovert, maar ook hoe fierless je onderneemt.

“Ik ben ontzettend blij dat ik de opleiding heb kunnen volgen bij jou. Er is een compleet nieuw wereld voor mij en in mij open gegaan waar ik enorm excited over ben om het meer en meer te exploren. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk in contact ben met mijn onderbewuste die ik jaren de mond had gesnoerd. Heel eng! en ik ben ook al flink door diepe dalen gegaan, maar nog nooit heb ik zoveel vertrouwen gehad dat alles goed komt en dat ik op mijn juiste pad zit en belangrijker nog, de juiste tool heb om mezelf te helpen in mijn proces. Dank dat je NEI zo toegankelijk en modern hebt gemaakt.

Voor mij ben je zeker een inspiratie, niet alleen omdat je zo moeiteloos de meest bizarre blokkades naar voren tovert, maar ook hoe fierless je onderneemt.”

Aygin Kolaei

Ik kom eindelijk bij emoties die ik in normale therapie niet kon oplossen. En ik wist eerlijk gezegd niet hoe het was om je zo goed te voelen!

“Het online traject Jouw Energetisch Fundament is precies wat ik nodig had en ik ben zo blij dat ik ben ingestapt! Het traject is toegankelijk, praktisch en mega interessant. Voor mijzelf als persoon, maar ook als therapeut. Ik kom eindelijk bij emoties die ik in normale therapie niet kon oplossen. En ik wist eerlijk gezegd niet hoe het was om je zo goed te voelen! Daarnaast is dit precies de verdieping die ik zocht als therapeut. Alles klopt gewoon. Elk filmpje is weer leuk om naar te kijken en je ziet dat Eefke al jarenlang ervaring heeft met presenteren. Ik hang echt aan haar lippen!”

Esmee

Onlangs heb ik een volledig NEI blokje bij mezelf gedaan en ik kan gewoon bijna niet geloven dat ik dit zelf ook kan en dat het werkt. Eefke is een super fijne teacher en de training is echt binge waardig!

“Al tijdens het eerste consult dat ik bij Eefke had wist ik, hier wil ik meer van. Ik heb me direct aangemeld voor Deepdive Energetisch Ondernemen en daarna ook voor het traject Jouw Energetisch Fundament. Ik ben oprecht nog nooit zo enthousiast geweest over een training. De eerste livedag heeft mij zó aan gezet dat ik elke dag een module volg in de online leeromgeving en even oefen met de biotensor. Sommige modules heb ik al meerdere keren bekeken, omdat het zo ongelooflijk interessant is en ik de kennis echt eigen wil maken. De eerste keer zelf aan de slag met de biotensor is zo bijzonder! Onlangs heb ik een volledig NEI blokje bij mezelf gedaan en ik kan gewoon bijna niet geloven dat ik dit zelf ook kan en dat het werkt. Eefke is een super fijne teacher en de training is echt binge waardig!”

Elisha Laisina - Online Business Strateeg

Al tijdens de sessie voelde ik me 100 kilo lichter worden. Niet alleen door de biotensor maar ook door de fijne begeleiding van Eefke.

“Onlangs ben ik bij Eefke geweest voor een consult en dit was echt ongelofelijk fijn. Ik had al ervaring met de biotensor en was heel erg onder de indruk daarvan. Toen ik bij Eefke kwam voelde ik me zwaar. Alsof ik een grote last op m’n schouders droeg.

Ik had een volle agenda en m’n lichaam stond onder spanning. Dat zorgde er ook voor dat het ‘opeens’ niet meer stroomde in mijn bedrijf.

Er kwamen minder klanten. Een andere klant betaalde de factuur niet. Ik gaf een webinar waarbij de techniek niet werkte en alles mis ging. 

Al tijdens de sessie voelde ik me 100 kilo lichter worden. Niet alleen door de biotensor maar ook door de fijne begeleiding van Eefke.

We hebben meteen allerlei energetische blokkades aangepakt en binnen 24 uur:

1. Stapte er weer een klant in één van mijn grootste programma’s
2. Betaalde die klant ‘opeens’ de factuur
3. Gaf ik weer een webinar en was de kwaliteit beter dan ooit

Ook waren bepaalde fysieke klachten (zoals schrikreacties) verdwenen na 1 sessie. Dikke aanrader dus!

Ik stuur nu ook meerdere klanten door naar Eefke en bij één van mijn klanten gebeurde vrijwel hetzelfde. Het stroomde niet met klanten en na 1 sessie met Eefke waren er opeens 3 aanvragen binnen 48 uur.”

Tineke Zwart

De behandeling met de biotensor was echt mindblowing, ik was enorm verrast hoe snel en makkelijk we hiermee de vinger op de ‘zere plek’ konden leggen!

“Allereerst is Eefke echt een ontzettend fijn persoon waar ik me direct bij op mijn gemak voelde. De behandeling met de biotensor was echt mindblowing, ik was enorm verrast hoe snel en makkelijk we hiermee de vinger op de ‘zere plek’ konden leggen! De dagen na de behandeling was ik heel moe en niet vooruit te branden, maar nu – een week later – voel ik me veel lichter en lijken bepaalde dingen veel makkelijker te gaan, heerlijk!”

Anne Van der Zee

Met verwondering en verbazing vielen de puzzelstukjes in elkaar. De dagen erna ook gevoeld dat het aan het integreren is gegaan in mijn systeem.

“Fantastische sessie gehad bij Eefke in Bussum. Ik wist niet helemaal wat ik kon verwachten dus ging er open in. Met verwondering en verbazing vielen de puzzelstukjes in elkaar. De dagen erna ook gevoeld dat het aan het integreren is gegaan in mijn systeem, super mooie en praktische manier van therapie.”

Kelly

Het vertrouwen dat ik dit nu zelf kan, het loskoppelen van emoties, geeft mij het gevoel dat ik alles weer in eigen hand heb.

“De biotensor is een verlengstuk van mezelf geworden, het geeft me houvast, het klopt dus wat ik voel. Het vertrouwen dat ik dit nu zelf kan, het loskoppelen van emoties, geeft mij het gevoel dat ik alles weer in eigen hand heb. Ik hoef niet continue naar een ander toe om mezelf en mijn gezin te ondersteunen.”

Iris

Naast de inzichten die we hebben gekregen, zijn de resultaten – vooral bij mijn zoontje – boven verwachting. Echt heel bijzonder dus en de moeite van het proberen zeker waard!

“Ik ben voor mijn zoontje en dochtertje op consult geweest bij Eefke met alleen hun foto; de kindjes hoefden er zelf niet bij te zijn. Ik moest eerlijk gezegd wel even een drempel over, omdat het me allemaal zo vaag en zweverig leek, maar de nuchterheid van Eefke gaf me vertrouwen. De consults waren totaal verschillend, maar beiden heel bijzonder. De ene keer voelde ik me een paar keer ontzettend kalm worden, terwijl ik met een heel gespannen gevoel binnenkwam en de andere keer voelde het gewoon alsof mijn dochtertje in de kamer aanwezig was. Na beide consults heeft het hele gezin fysiek gereageerd; waarschijnlijk om dingen los te laten. Naast de inzichten die we hebben gekregen, zijn de resultaten – vooral bij mijn zoontje – boven verwachting. Echt heel bijzonder dus en de moeite van het proberen zeker waard!”

Elsemieke

Lieve Eefke,

Bedankt voor al het moois wat je hebt gecreëerd! 

Ik ben zo dankbaar voor jouw traject! Wat heb ik genoten van de modules! Ik ben heel blij dat ik klaar ben omdat ik nu genoeg kennis heb om vanuit de 5 elementen te kunnen werken maar ik baal ook dat het bijna voorbij is want wat vind ik het fijn om hiermee bezig te zijn! 

Ik ben heel blij met de online versie. Tijdens het behandelen is er een hoop los gekomen waardoor ik niet volledig kon werken en waardoor ik ook niet de live dagen kon volhouden. Ook ben ik dankbaar dat ik al zoveel moois heb mogen bereiken. Mijn zoon heeft al 10 jaar een koemelkallergie. We hebben al van alles geprobeerd zonder resultaat en nu heeft hij al een heel softijsje kunnen eten zonder 3 dagen buikpijn van 1 likje ijs. 

Mijn man is ook helemaal om en moedigt me zelfs aan om mijn eigen praktijk te beginnen wat heel kloppend voelt.

Jose Koenderink

Het traject was zooooo interessant, helder, verrijkend en life changing. Er overheerst dankbaarheid bij mij als ik terug denk.

“Het traject was zooooo interessant, helder, verrijkend en life changing. Er overheerst dankbaarheid bij mij als ik terug denk. Maar ook als ik vooruit kijk omdat ik door mijzelf te “helpen” my most loved ones JUIST kan helpen. En dat wil natuurlijk elke moeder, vrouw, vriendin! Als “juf” vind ik je helemaal the bomb. Je straalt rust uit, het gene ook vertrouwen geeft. Ook is de opbouw en inhoud van alle materie duidelijk heel goed uitgedacht waardoor wij geleidelijk en logisch zijn meegenomen in de opleiding.”

Barbara Paans - Mollerus

Het onbewuste kwam naar boven en hier kan ik nu mee aan de slag. Ik merk het verschil, hoe ik om ga met mijn ‘blokkades’.

“Met een open houding ging ik op consult bij Eefke, niet goed wetend wat te verwachten. Het was een verhelderende ervaring. Eefke legt goed uit hoe ze te werk gaat en er is ruimte om de bevindingen te bespreken. Het onbewuste kwam naar boven en hier kan ik nu mee aan de slag. Ik merk het verschil, hoe ik om ga met mijn ‘blokkades’. Een stap vooruit in mijn persoonlijke situatie. Een aanrader voor iedereen.”

Elin

De dagen erna was het voor het eerst in mijn leven helemaal stil in mijn hoofd en voelde ik die stilte ook in mijn lijf zakken. Fenomenaal.

“Een warme ontvangst in een mooie ruimte waardoor ik me direct op mijn gemak voelde bij Eefke voor de sessie. Dat heeft absoluut bijgedragen aan het direct tot de kern komen van de twee vraagstukken waarmee ik bij haar kwam. De dagen erna was het voor het eerst in mijn leven helemaal stil in mijn hoofd en voelde ik die stilte ook in mijn lijf zakken. Fenomenaal.”

Femke

Het energetisch traject heeft er daarna bij mij voor gezorgd dat ik van mijn chronische migraine ‘genezen’ ben.

“Ik wil je heel graag bedanken voor het openen van het helingsproces in mijn gezin. Onze dochter slaapt na ruim 5 jaar weer rustig in de nacht, heeft geen operatie meer nodig aan haar amandelen/oren dankzij jou meting. Het energetisch traject heeft er daarna bij mij voor gezorgd dat ik van mijn chronische migraine ‘genezen’ ben. Ondanks dat het altijd mijn zwakke plek blijft heb ik geen enkele medicatie meer nodig en kan ik mijn leven weer voluit leven. Vanuit diep in mijn hart dank namens mij en mijn gezin.”

Milou Dulos

Eefke is echt een topper, ze legt heel duidelijk uit, heeft enorm veel geduld, geen vraag is haar te veel en wat een energie straalt deze vrouw uit!

“Het is écht een fantastische ervaring! Een hele nieuwe wereld die open gaat die zo vreselijk leerzaam is. Ik ben dankbaar dat ik dit nu binnen mijn gezin kan gebruiken en ik hoop, wanneer ik het gehele traject heb gevolgd, nog veel meer mensen kan helpen! Dit is echt een nieuwe uitdaging in mijn leven waar ik ontzettend blij van wordt want ik zat eerlijk gezegd helemaal vast met wat ik de rest van mijn leven zou willen gaan doen. Eefke is echt een topper, ze legt heel duidelijk uit, heeft enorm veel geduld, geen vraag is haar te veel en wat een energie straalt deze vrouw uit!”

Susanne Schaafsma - Van Hensbergen

Eefke komt op mij heel nuchter, warm en betrokken over. Dit gaf direct vertrouwen in de omgang met de Biotensor.

“Na een consult bij Eefke werd ik zo enthousiast hoe de Biotensor op een snelle manier antwoord geeft op complexe vraagstukken. Zonder een heel traject van jaren aan te gaan wist de Biotensor mij snel te antwoorden op mijn levensvragen. Vragen waar ik al lang naar op zoek was. Direct gaf mij dit het gevoel dit zelf te willen kunnen. 

Ik ben een workshop gaan volgen om te kijken hoe de Biosensor werkt. Eefke komt op mij heel nuchter, warm en betrokken over. Dit gaf direct vertrouwen in de omgang met de Biotensor. Eefke legt de Biotensor in fijne stappen helder uit. De workshop heeft een mooie combinatie van theoretische onderbouwing en zelf ervaren hoe de Biotensor werkt. Alle uitleg ga je direct testen en proberen. Ik als doener vindt dit prettig omdat ik het me meteen eigen kon maken. Ik kwam blij van deze dag thuis en ben direct op mijn man en ons kind verder gaan testen. Zo bijzonder om nu binnen mijn gezin aan de slag te kunnen.”

Simone

Na 3 dagen sliep ze door! Ze wordt nu gezellig pratend wakker, we zijn zo benieuwd naar de komende nachten!

“Ons meisje kwam 10x per nacht, na een consult met Eefke was ze nog even onrustig en kon ze haar slaap niet vatten, maar ze straalde wel! Na 3 dagen sliep ze door! Ze wordt nu gezellig pratend wakker, we zijn zo benieuwd naar de komende nachten! We zijn je heel dankbaar voor de bijzonder mooi, zeker intense sessie. Dank je wel.”

Brenda

Het is echt een verademing dat er in zo’n korte tijd, zoveel gebeurd. Zonder dat je zelf veel hoeft te vertellen of uit te leggen. Echt zeer de moeite waard om een keer te proberen.

“Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik vond het zó bijzonder. Eefke werkt ook heel prettig en legt alles goed uit. De tijd vloog om en ik vond het zo jammer dat het al voorbij was. Ik merk echt dat er nu al een hele last weg is, al kan ik niet precies omschrijven wat precies, maar dat doet er ook niet toe. Ik voel me nu al veel vrolijker, blijer, opgelucht, ontspannender na de 1e sessie. Ik ga volgende week nog een keer, omdat ik het én heel leuk én fijn vond, maar er zitten nog wel wat meer emoties/ patronen ‘vast’ die opgeruimd mogen worden. Het is echt een verademing dat er in zo’n korte tijd, zoveel gebeurd. Zonder dat je zelf veel hoeft te vertellen of uit te leggen. Echt zeer de moeite waard om een keer te proberen. Ik denk dat iedereen wel ‘iets’ heeft waardoor je soms wat uit balans bent. Eefke kan daarbij helpen.”

Inge

De workshop was een mooie ervaring om kennis te maken met de biotensor. Er was een goede sfeer, openheid, veiligheid en ruimte voor ieder.

“De workshop was een mooie ervaring om kennis te maken met de biotensor. Er was een goede sfeer, openheid, veiligheid en ruimte voor ieder. Het nodigt uit tot meer kennis, ervaring en diepgang met de tensor. Fijn ook om te weten wat deze diepgang zal inhouden als je in de toekomst de opleiding zou willen volgen. Het prikkelt je in een hele positieve zin! Ik kijk terug op een heel prettige positieve ontspannen dag met elkaar en natuurlijk de biotensor!”

Kim

review energetisch huis
review energetisch huis
review energetisch huis
review energetisch huis

Mijn dochter kon alleen maar huilen, zat niet lekker in haar vel kon nauwelijks meer genieten. Na één consult zagen we al een wereld van verschil.

“Mijn dochter kon alleen maar huilen, zat niet lekker in haar vel kon nauwelijks meer genieten. Na één consult zagen we al een wereld van verschil. Nu gaan we alleen nog af en toe voor een checkup nadat ik zelf een workshop heb gevolgd. Het grote werk mogen zij doen, maar de kleine dingen kan ik nu zelf.”

Karin

Ik vond het gisteren super fijn om van jou de inzichten te krijgen over Willem. Dit heeft Willem en mij en ook rest van het gezin zeer veel gebracht.

Hi Eefke,

WAUW…..dat is mijn eerste reactie gisteren en vandaag nog steeds.

Ik vond het gisteren super fijn om van jou de inzichten te krijgen over Willem. Dit heeft Willem en mij en ook rest van het gezin zeer veel gebracht.

Je deed dit op zo een mooie liefdevolle en warme manier dat ik daar ook erg rustig van werd intern.

Dit is oprecht heel mooi en een geweldige ervaring. Ik ga ook zeker nog een afspraak maken om zelf wat inzichten te krijgen over mijzelf (geen gezinssituatie).

Ik wil je namens Willem en rest van het gezin enorm bedanken voor de mooie inzichten welke je hebt gegeven. Echt heel fijn.

Dorien

Eefke is een hele fijne, kundige trainer. Door haar ervaring, kennis en enthousiasme heeft ze mij vanaf moment één al het gevoel gegeven “ik wil meer, ik wil meer weten”.

“Eefke is een hele fijne, kundige trainer. Door haar ervaring, kennis en enthousiasme heeft ze mij vanaf moment één al het gevoel gegeven “ik wil meer, ik wil meer weten”. Uiteindelijk ga ik nu de hele opleiding doen.

Wat kan ik iedereen dit traject aanraden, elke moeder wil namelijk een biotensor in huis! 

Zo fijn hoe ik ervaren heb hoe prettig het is mijn gezin/familie te kunnen ondersteunen door te testen met de biotensor. Ik raad het iedereen aan!”

Amber

Sep heeft doorgeslapen tot 06.25 en is vandaag zo lief en rustig!!

“Dankjewel Eefke nogmaals voor gister! Sep heeft doorgeslapen tot 06.25 en is vandaag zo lief en rustig!!”

Suzanne

Eefke wist een fijne sfeer neer te zetten. Lekker nuchter, maar ook inhoudelijk heel sterk.

“Sinds mijn eerste dag bij het Energetisch Huis voelde ik dat ik op mijn plek was. Eefke wist een fijne sfeer neer te zetten. Lekker nuchter, maar ook inhoudelijk heel sterk.”

Jolien

Eefke heeft vanuit vertrouwen, professionaliteit en verbinding mij het gevoel gegeven dat we echt dit onbewuste niveau aangepakt hebben, dat alles er mocht zijn.

“Ik ben Eefke dankbaar voor het mooie consult. Waarvan ik dacht dat de blokkade redelijk weg was, bleek dat op onbewust niveau niet zo te zijn. Eefke heeft vanuit vertrouwen, professionaliteit en verbinding mij het gevoel gegeven dat we echt dit onbewuste niveau aangepakt hebben, dat alles er mocht zijn. Het resultaat waarvoor ik ging heeft zich nog niet ontvouwt, maar ik weet dat de energie goed is, deze blokkade weg is en sta dus ook vol vertrouwen open voor dat het zich kan ontvouwen! Ik ga zeker nog eens terug naar Eefke en kan, als je open staat voor energetisch werk en echt inzicht wil krijgen in blokkades een consult alleen maar heel erg aanbevelen.”

Milou

Waar iemand binnen komt met een specifiek probleem gaat hij/zij naar huis met meer dan alleen bevrijding en antwoorden.

“Waar iemand binnen komt met een specifiek probleem gaat hij/zij naar huis met meer dan alleen bevrijding en antwoorden. Bewustzijn over hun eigen leven geeft vrijheid en nieuwe inzichten. De orgaanklok is een van mijn favoriete tools geworden waar ik graag mee werk. Heel doelgericht en kloppend!”

Marit

Zoals ik je liet weten, voelde ik zelf vorige week tijdens het consult al rust over me komen en dit gevoel is alleen maar sterker geworden.

“Ik wilde vandaag even afwachten voordat ik je zou berichten. Duuk is vandaag weer gaan wennen bij de kinderopvang en ook daar konden ze hem zo wegleggen en lag hij gewoon lekker te kletsen! Duuk zit heerlijk in z’n vel en daar genieten we allemaal van. Zoals ik je liet weten, voelde ik zelf vorige week tijdens het consult al rust over me komen en dit gevoel is alleen maar sterker geworden. Heb echt het idee dat er dingen moesten worden losgelaten en veranderden. Heel hartelijk dank voor je hulp!”

Miranda

Eefke is een enthousiaste inspirerende vrouw die veel vertelt en ervaringen deelt

“Eefke is een enthousiaste inspirerende vrouw die veel vertelt en ervaringen deelt, maar die je ook ondersteunt en uitdaagt in de zoektocht naar het ontdekken van de Biotensor!!”

Eveline

Overall het gehele consult, maar vooral het resultaat blijf ik echt een beetje wonderbaarlijk vinden.

“Hi Eefke,

Een week verder en ik heb je consult al aan 3 mensen aangeraden

Wat me over de streep had getrokken is dat jij jezelf omschrijft als nuchtere Brabantse (en dat ben ik zelf ook) en omdat ik de laatste jaren al ervaren heb dat er ‘meer’ is. Ik keek uit naar het consult, hoopvol maar ook met de gedachte ‘baat het niet…’. 

Je sloot vorige week het consult af met Lars zal het zelf aangeven’ en ik dacht in de auto ‘hoe dan…?’ Al snel dacht ik: ik vraag het gewoon aan hem. Dus vanaf woensdag kreeg Lars standaard de vraag of hij in zijn eigen bed op zijn eigen kamer ging slapen.

Woensdag: nee
Donderdag: nee
Vrijdag: nee

Zaterdag: ja! en hij besloot ook direct mee te helpen met de ‘verhuizing’ en heeft zelf gekozen waar het bed moest staan. Uiteraard op een ‘onmogelijke’ plek, maar ik vond alles goed.

En hij vond het volgens mij ook prachtig, maar ik moest het nog maar eerst echt zien en geloven of dat bed daar bleef staan…. Die zaterdag heeft hij 6 uur in zijn eigen bed geslapen en sindsdien gewoon de hele nacht.

Daarnaast vindt Laurens hem een stuk relaxter dan voor het consult.

Het is dus nog pril, maar ik kan niet omschrijven hoe bijzonder ik dit vind en ik geloof ook niet dat dit weer zal omslaan naar de oude situatie. 

Overall het gehele consult, maar vooral het resultaat blijf ik echt een beetje wonderbaarlijk vinden.

Nogmaals dank en ik denk erover om een workshop te gaan volgen, zo interessant en nieuwsgierig ben ik geworden!

Wordt vervolgd denk ik 🙂

Milou

Als je deze dag hebt gehad dan wil je gewoon de hele opleiding doen! Dit alles komt ook doordat  Eefke op een hele fijne, duidelijke en leuke manier dingen uitlegt.

“Wat een mooie, bijzondere en leerzame dag was de workshop biotensor! 

Zo nieuwsgierig naar DE kennismakingsdag met de biotensor.

Wat een geweldige ervaring was dit en wat hebben we deze dag veel geleerd.

En niet te vergeten, wat smaakt zo’n eerste dag naar meer! Als je deze dag hebt gehad dan wil je gewoon de hele opleiding doen! Dit alles komt ook doordat  Eefke op een hele fijne, duidelijke en leuke manier dingen uitlegt.”

Daphne

Eefke heb ik ervaren als een fijne en warme trainer die duidelijke uitleg geeft en ook laat zien hoe de uitkomsten van soms wat ingewikkelde stukken uitgelegd mogen worden.

“Eefke heb ik ervaren als een fijne en warme trainer die duidelijke uitleg geeft en ook laat zien hoe de uitkomsten van soms wat ingewikkelde stukken uitgelegd mogen worden. Omdat er bij mij ook een thema opkwam wat ik graag even 1 op 1 wilde aanpakken heb ik ook een consult bij Eefke gehad. Hier nam Eefke echt even de tijd om alles goed door te nemen en was er een duidelijke uitleg. Daarna voelde alles een stuk duidelijker en lichter.”

Sarah

Module 2 NEI Basis heeft mij zoveel meer inzichten en verdieping gegeven. Bij de kleinste kwaaltjes van mezelf en mijn omgeving kom ik nu diep bij de wortels van een probleem.

“Module 2 NEI Basis heeft mij zoveel meer inzichten en verdieping gegeven. Bij de kleinste kwaaltjes van mezelf en mijn omgeving kom ik nu diep bij de wortels van een probleem. Het is super gemakkelijk om mensen mee te nemen door hun proces via het basis werkmodel dat je volledig begeleidt in een consult.”

Carmen

Ik merk verschil in mijn reactie op voeding, mijn menstruatie cyclus is verbeterd en zelfs mijn burn-out is verdwenen!

“Ik vind het fijn om op mezelf de basis NEI toe te passen. Ik merk verschil in mijn reactie op voeding, mijn menstruatie cyclus is verbeterd en zelfs mijn burn-out is verdwenen! Ik kan niet wachten op de volgende module.”

Sushila

Volg mij op instagram waar ik tips en inspiratie deel over Energetische Therapie

Weet jij genoeg? Ben jij klaar om met je emotionele blokkades aan de slag te gaan net als iedereen hierboven?

01

eefke ooms energetisch therapeut

Energetische Healing

Enthousiast geworden en wil jij ervaren wat de biotensor voor jou kan betekenen?

02

eefke ooms energetisch therapeut

Workshop Biotensor

In deze ééndaagse maak jij kennis met de biotensor en leer jij de vertaalslag te maken van jouw onderbewustzijn naar jouw bewustzijn.

03

eefke ooms energetisch therapeut

Traject ‘Jouw Energetisch Fundament’ (Live)

Gedurende drie maanden krijg jij alle handvatten in het testen van emoties welke ten grondslag liggen onder een fysieke of emotionele klacht 

04

eefke ooms energetisch therapeut

Traject ‘Jouw Energetisch Fundament’ (Online)

Gedurende drie maanden krijg jij alle handvatten in het testen van emoties welke ten grondslag liggen onder een fysieke of emotionele klacht