Wil je van je klachten af en ervaren wat NEI voor jou kan doen?

Ontdek in gemiddeld 2 sessies waar je klacht vandaan komt en los hem op in een energetisch consult. Onze therapeuten zijn opgeleid door Eefke van Het Energetisch Huis en hebben allemaal ruime ervaring met het geven van consulten en het opsporen van emotionele blokkades.

Een consult boek je eenvoudig via de persoonlijke link van de therapeut en kost 149 euro.

Ze stellen zich hieronder graag aan je voor.

Op dit moment is het niet mogelijk om een consult bij Eefke in te plannen. Wanneer hier weer plek voor is zal Eefke dit delen op Instagram.

Anne van der Zee

In de video hieronder stelt Anne zich aan je voor:

Werkzaam vanuit: Online
Specialisaties: Slaapproblemen kinderen / Onrust / Geboorte- en bevallingstrauma
Contactgegevens: anne@ukkiesentukkies.nl | 06 45 26 43 79 
Website en/of instagram: www.ukkiesentukkies.nl | @ukkiesentukkies

Over Anne:
Als trotse moeder van Luc (2018) en Nola (2023) weet ik maar al te goed dat het ouderschap allesbehalve saai is – soms fantastisch, soms uitdagend en af en toe behoorlijk confronterend. Die confronterende momenten zijn superkrachtig als je ervan leert en groeit, zoals ik zelf deed met NEI-therapie. Het hielp mij mijn persoonlijke blokkades weg te halen en mijn bevallingstrauma te helen. Zelfs tijdens mijn zwangerschap introduceerde ik mijn jongste aan de biotensor, wat – en daar ben ik 100% van overtuigd – bij heeft gedragen aan hoe relaxed ze is. 

Als NEI-therapeut en kinderslaapcoach ondersteun ik jou bij het vinden van rust en balans bij je kindje, binnen je gezin en/of in je rol als ouder.
Mijn consulten zijn online.

Bel me op 06-45 26 43 79 of stuur een Whatsapp-berichtje voor een afspraak!

Werkzaam vanuit: Beesd en online
Specialisaties: Moeders / Kinderen / Persoonlijke groei / Moeite met keuzes maken / Lat hoog leggen / Continue aanstaan / Moeite met genieten
Contactgegevens: marielle@marielle-ellens.nl | 06 25245460
Website en/of instagram: www.marielle-ellens.nl | @marielle_ellens_therapeut

Over Mariëlle:
Oprecht & serieus, druk & humoristisch. Dit zijn vier woorden die mij goed omschrijven. Getrouwd en moeder van een jongenstweeling van 5 jaar en een meisje van 2 jaar. Samen met mijn gezin woon ik in Beesd. 

Mijn focus ligt op moeders, moeders die het gevoel hebben continue aan te staan en alle ballen hoog willen houden. Moeders die geen tijd meer aan zichzelf besteden en op zoek zijn naar wie ze zelf echt (willen) zijn. En die het gevoel hebben dat ze iets willen veranderen, maar niet weten hoe. 

Ik geef mijn consulten live vanuit mijn praktijk in Beesd of online. Wil je weten of wij een match zijn? Stuur dan even een whatsapp berichtje of vul het contactformulier op mijn website in. 

Mariëlle Ellens

In de video hieronder stelt Mariëlle zich aan je voor:

Anneke van den Hurk

In de video hieronder stelt Anneke zich aan je voor:

Werkzaam vanuit: Veldhoven & Hilversum en online
Specialisaties: Meditatie / ondernemerschap / rol in het bedrijfsleven / topsport / streng zijn voor jezelf / lat hoog leggen / alles klopt maar het voelt alsof er nog iets blokkeert in jezelf  
Contactgegevens: info@annekevandenhurk.com | 0658015601
Website en/of instagram: www.annekevandenhurk.com | @anneke_vdhurk

Over Anneke:
Ik vind het belangrijk het onzichtbare en ontastbare juist praktisch en toegankelijk te maken. Zelf ben ik moeder van twee meiden en woonachtig in het Brabantse Veldhoven (Noord-Brabant).

Ik kom uit een gezin waar ondernemerschap en topsport centraal hebben gestaan, dus thema’s als de lat hoog leggen en streng zijn voor jezelf zijn mij niet onbekend.

Mijn consulten geef ik vanuit Hilversum en Veldhoven. 

Stuur me even een whats-app bericht als je even wilt bellen om te voelen of we een juiste match zijn, dan plannen we wat in. 

Werkzaam vanuit: Nijeholtpade (Friesland) en online
Specialisaties: Kinderen / Kinderwens / Burn Out / Verslavingen / Persoonlijke ontwikkeling / Human Design
Contactgegevens: info@jitzke.nl | 06 20 15 50 79
Website en/of instagram: www.jitzke.nl / @jitzke

Over Jitzke:
Geboren en getogen in Groningen, nu wonend op een boerderij in Friesland samen met mijn man en 3 dochters. Ik laat je graag zien hoe een nuchtere mindset samen kan gaan met NEI Therapie. Vanuit mijn verpleegkundige achtergrond, kijk ik graag met je mee op een enthousiaste en behulpzame manier.

In mijn praktijk is iedereen welkom, ongeacht je leeftijd of klachten. Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens het consult op je gemakt voelt, ook als je nog niet eerder een stap hebt gezet buiten de reguliere gezondheidszorg.

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op om hierover in gesprek te gaan.

Jitzke Elshof

In de video hieronder stelt Jitzke zich aan je voor:

Saskia Huizer

In de video hieronder stelt Saskia zich aan je voor:

Werkzaam vanuit: Monnickendam en online
Specialisaties: Kinderen en volwassenen / gedrag- en leerproblemen /  trauma / burn-out / depressie / systemisch werken / opvoeden / hoogbegaafdheid
Contactgegevens: info@saskiahuizer.nl | 085-0041690

Website en/of instagram: www.saskiahuizer.nl | @saskia_huizer

Over Saskia:
Zien wat je ziet, voelen wat je voelt en horen wat je hoort. Het klinkt logisch en makkelijk. De praktijk is soms wat uitdagender. Ik help je om je doelen te bereiken. Eerst maken we je hulpvraag heel concreet. Daarna gaan we samen aan de slag met de biotensor om jouw vraag van de juiste antwoorden te voorzien.

Zelf ben ik, samen met mijn man, trotse ouder van twee prachtige zoons. Ik ben naast energetisch therapeut, ook systemisch coach en hoogbegaafdheidsspecialist en help naast kinderen ook volwassenen in mijn praktijk. Daarbij gebruik ik in een NEI sessie ook een systemische blik (familieopstellingen), om je hulpvraag op een krachtige manier aan te kijken. 

Mijn consulten geef ik zowel online als in mijn praktijk in Monnickendam.

Wil jij meer weten over mijn aanpak, stuur mij dan gerust een whatsapp berichtje via mijn website of een e-mail. 

Werkzaam vanuit: Laren, Naarden en online
Specialisaties: Gezin / kinderen / alledaagse beslommeringen / valkuilen 
Contactgegevens: info@bloomtobloom.nl | 06 24 44 63 87
Website en/of instagram: www.bloomtobloom.nl | @bloomtobloom.nl

Over Lizanne:
Hi! Ik ben Lizanne, 36 jaar oud, opgegroeid in het nuchtere Fryslân en woon nu samen met man en dochter in Naarden. De woorden leergierig, praktisch en intuïtief omschrijven mij als moeder en als vrouw. Zodra een bepaald onderwerp mij raakt, ben ik niet meer te stoppen. Het onderbewustzijn is zo’n onderwerp. Hoe meer ik erover lees, voel en ervaar, hoe meer ik gegrepen word door dit fantastische fenomeen. NEI heeft mij enorm veel gebracht, en dit gun ik iedereen. Samen met Sanne ben ik daarom Bloom begonnen.

Bij mij kun je terecht voor vragen als “Ik ben niet goed genoeg”, “Ik kan moeilijk genieten”, en de herkenbare valkuilen en beslommeringen die we tegenkomen in het dagelijkse leven. Door samen je hulpvraag zo concreet mogelijk te maken, kunnen we de precieze oorzaak van jouw klacht achterhalen en opruimen.

Consulten geef ik in Laren, Naarden of online en zijn zowel praktisch als effectief.

Wil je meer over me weten, check dan onze website www.bloomtobloom.nl of bel/app me op 06 24 44 63 87

Lizanne Bloemen

In de video hieronder stelt Lizanne zich aan je voor:

Sanne Taks

In de video hieronder stelt Sanne zich aan je voor:

Werkzaam vanuit: Laren, Blaricum en online
Specialisaties: gezin / carrière / business
Contactgegevens: info@bloomtobloom.nl | 06 162 88 612
Website en/of instagram: www.bloomtobloom.nl | @bloomtobloom.nl

Over Sanne:

Nuchter, open en vriendelijk. Energiek en praktisch. Dat ben ik, en dat is ook hoe ik NEI in de praktijk breng.

NEI heeft mij veel rust gebracht. Ik maakte altijd ‘lekker’ vanuit mijn bewuste modus keuzes, kon maar geen rust vinden qua baan, had kopzorgen als mantelzorger en ik had altijd buikpijn. Ik voel me nu rustiger en kan meer genieten in het moment. Ook thuis geeft het meer slaap en ontspanning, iets wat zeker welkom is in ons gezin met 2 jonge jongens en een 3e kindje op komst. 

Na 12 jaar gewerkt te hebben bij grote corporates, heb ik die carrière aan de kant geschoven. Samen met Lizanne ben ik Bloom gestart, en tijdens sessies zie ik veel mensen met dezelfde thema’s: rust en balans vinden bij jezelf en/of binnen het gezin, ontdekken wat je echt wilt, (intuïtief) keuzes maken en ontdekken wat er onder die fysieke klacht ligt. 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op of check www.instagram.com/bloomtobloom.nl

Veelgestelde vragen

Een Energetische Consult bij Het Energetisch Huis duurt 60 tot 75 minuten en de kosten bedragen €149,- inclusief btw. Een link naar de therapeuten vind je hier

We adviseren je om jezelf 2 sessies te gunnen. Vaak ziet de therapeut binnen één sessie al een enorm verschil. Echter merken we in de praktijk dat de kans op blijvende verandering het grootst is bij 2 tot 3 sessies.

Op het moment dat je 2 sessies in wil plannen in de agenda, raden je aan om ongeveer 2 weken tussen de beide sessies te laten.

De consulten kunnen in zowel de praktijk van de therapeut als online plaats vinden. De exacte locatie van de therapeut zie je bij de beschrijving vermeld staan.

Zeker weten, het resultaat is hetzelfde.In de praktijk horen we vaak terug dat het fijn is om de eerste sessie live aanwezig te zijn.

In onderstaande video legt Eefke uit hoe een online consult werkt.

We werken met energie waardoor we hetzelfde resultaat zien mét of zonder aanwezigheid van het kind. De therapeut werkt dan aan de hand van een foto van het kind. Redenen om te kiezen voor een sessie zonder aanwezigheid kunnen bijvoorbeeld zijn als het kind te jong is om te praten of als je merkt dat het kind tegen de sessie opziet.

In onderstaande video legt Eefke het verder uit.

Helaas niet. Om dit vergoed te krijgen heb je een opleiding medische basiskennis nodig en die hebben de therapeuten van Het Energetisch Huis niet.

Dit is altijd een hele persoonlijk. Belangrijkste vinden we hierin dat je een klik voelt met de therapeut. Weet dat alle therapeuten de kennis en kunde hebben om te helpen bij uiteenlopende klachten.

Door grote belangstelling voor een consult bij Eefke is het voorlopig niet mogelijk om een consult bij Eefke in te plannen. Wanneer er weer plek is zal Eefke dit delen op Instagram.