eefke ooms energetisch therapeut

Traject Jouw Energetisch Fundament (Online)

Zorg dat je staat als een huis! 

Ben jij er klaar mee om afhankelijk te zijn van anderen als het gaat om je fysieke en mentale gezondheid en wil jij zelf de touwtjes in handen hebben als het gaat om de gezondheid van zowel jezelf als je dierbaren?

Volg dan dit unieke 3 maanden traject!

Herken jij je in één of meerdere van de volgende punten?

Neem het heft – en de biotensor – in eigen hand en neem zelf de verantwoordelijkheid over het welzijn van jou en de mensen om je heen.

“Iets proberen te lijmen wat stuk is werkt niet. Trek die pleister er maar af en kijk wat er onder de wond zit.”

Doorbreek je patronen en blokkades

Als een emotie of gebeurtenis niet goed wordt verwerkt, kan het zich in je systeem vastzetten als een blokkade. De linker- en rechterhersenhelft werken dan niet meer goed samen. 

Deze onverwerkte emoties of vastgeroeste denkpatronen zetten zich vast in jouw lichaam, in je celgeheugen van je organen om precies te zijn. We zeggen niet voor niets “Wat heb je op je lever?” of “Je gal spugen”. 

Voorbeeldje.. Stel dat jij als 10 maanden oude baby uit je bedje wilde. Om dit te communiceren ging je huilen, waarbij je even op je ouders  hebt moeten wachten. 

Als baby heb je geen besef van tijd, en deze emotie van afhankelijkheid of eenzaamheid heeft zich daar vastgezet in jouw systeem – je onderbewustzijn – als trauma. 

Al dit soort onverwerkte emoties en patronen zijn latent aanwezig in jouw systeem, en hier heb je niet direct last van. Maar op het moment dat een situatie in het hier en nu je triggert, wordt de oude onverwerkte emotie geactiveerd en voel je deze bovenop de huidige emotie. Je voelt je ermee overspoeld!

Zo kan het zijn dat jij een deadline voor werk te behalen hebt, waarbij je afhankelijk bent van anderen. De emotie in het hier en nu kun jij wel handelen, maar deze emotie raakt de oude onverwerkte emotie van afhankelijkheid die jij als kleine baby hebt gevoeld. 

Hierdoor raak je compleet overstuur, terwijl jij rationeel voelt dit een overdreven reactie is en dat de emotie te ‘groot’ is voor de situatie. Toch lukt het je niet om van dit gevoel af te komen. 

Tot zover klinkt dit vast logisch voor je, en waarschijnlijk schieten er gelijk een aantal vergelijkbare situaties uit je eigen leven door je hoofd. Maar ja.. Hoe krijg je dat opgeruimd? 

NEI is dé tool om het antwoord te krijgen op de vragen waar jij rationeel de vinger niet op kunt leggen.

eefke ooms energetisch therapeut

Jouw totaalpakket om aan de slag te kunnen

NEI staat voor Nieuw Emotioneel Inzicht, afgekort NEI. Het is een werkwijze die je helpt om te kijken naar de emotionele blokkades achter een fysieke of mentale klacht. Je gaat de relatie vinden tussen je gevoel en je gedrag. 

Zolang je bewustzijn en onderbewustzijn niet op één lijn zitten kost dat energie. Iedereen heeft onbewust emotionele blokkades, waardoor je onbewust een situatie creëert of in stand houdt die je bewust juist wilt vermijden.

In dit mega praktische traject leer ik je hoe je zelfstandig fysieke en mentale problemen aan kunt pakken bij de wortels zodat je deze problemen blijvend oplost. Door middel van verschillende invalshoeken en methodieken duiken we in het onderbewustzijn en leer ik je de verschillende lagen en antwoorden in je onderbewustzijn ontdekken.

Dit doen we door te kijken wat er voor emotionele blokkades liggen opgeslagen in jouw onderbewustzijn welke worden getriggerd in je huidige situatie. We leren ze op te sporen, te integreren en te verwerken. Zodat jij vrij bent van ballast om helder te voelen in huidige situaties, zonder overspoeld te worden met oude emoties die je niet meer dienen.

Uiteraard maak je gedurende deze 3 maanden grote sprongen in je persoonlijke én spirituele ontwikkeling omdat we aan de slag gaan met het opschonen van jouw belemmerende overtuigingen, vastgeroeste patronen of onverwerkte emoties. Een leven waarin stress en tekort op alle fronten plaatsmaakt voor vertrouwen en overvloed. Hierdoor kom jij steeds meer bij degene die jij wilt zijn.

Dankzij de biotensor heb ik vele mensen van hun klachten afgeholpen waarvan ze zelfs niet voor mogelijk hielden dat dit mogelijk was. Enkele voorbeelden hiervan zijn zware eczeem, paniekaanvallen, een onvervulde kinderwens, stagnatie binnen een eigen bedrijf, kindjes met slaapproblemen en/of driftbuien.

“Sinds mijn eerste dag bij het Energetisch Huis voelde ik dat ik op mijn plek was. Eefke wist een fijne sfeer neer te zetten. Lekker nuchter, maar ook inhoudelijk heel sterk.“

Wat kun je verwachten?

In dit transformerende programma begeleid ik je gedurende 4 maanden op jouw unieke reis door je onderbewustzijn. Dit exclusieve traject geeft je alle inzicht, kennis, en tools om blijvend je patronen te doorbreken en verlost te zijn van oude ballast welke je gedachten, gevoelens en gedrag beïnvloedt. 

We duiken samen de diepte in en gaan op zoek naar de de blokkades welke jouw innerlijke vrijheid belemmeren. Alle aspecten welke jouw groei, puurheid en bewustwording in de weg staan kijken we – stap voor stap – aan en ruimen we op.

Na dit traject kun jij altijd terugvallen op jouw Energetische fundament en kun je deze blijvend inzetten bij het opruimen van blokkades en hobbels welke je tegenkomt op zakelijk en privé gebied. 

Zoals je hierboven hebt gelezen gaan we werken vanuit de NEI methode. Stapsgewijs ga ik je meenemen hoe je kunt kijken naar de werkelijke emoties en blokkades achter jouw fysieke en emotionele klachten. De ondersteunende thema’s welke aan bod komen zijn:

Verbinding maken met de biotensor

verbinden

Maak kennis met de biotensor en jouw onderbewustzijn, de plek waar alle antwoorden te vinden zijn waar je al zo lang naar op zoek was.

(Hoog)gevoeligheid

9 van de 10 cliënten in mijn praktijk zegt hooggevoelig te zijn. Deze hooggevoeligheid heeft een oorzaak. Er was een moment in je leven waarop jij besloot, dat je altijd alert moet zijn. Wat ligt hieraan ten grondslag en hoe kun je dit verlichten en ondersteunen?

Orgaanklok

Wordt jij (of je naasten) telkens op hetzelfde tijdstip wakker, of ervaar jij dagelijks op hetzelfde moment een flinke dip? Krijg inzicht wat dit je te vertellen heeft en welke emoties hieraan ten grondslag liggen.

Energie

Ondersteunende oefeningen om je energiebalans te meten, energie toe- en af te voeren. Daarnaast leer je vanuit je onderbewustzijn uittesten wat je energiegevers en -vreters zijn.

Innerlijk kindwerk

energie

Jouw innerlijk kind kan beschadiging hebben opgelopen door een specifieke traumatische gebeurtenis maar ook doordat er niet (altijd) aan bepaalde basisbehoeftes is voldaan. Dit kan sporen achterlaten waar jij dagelijks strubbelingen door ervaart.

Saboteurs

energie

Dit woord klinkt al niet zo gezellig he? Waar een overlevingsmechanisme lange tijd als helpend werd ervaren staat dit je nu in de weg om te groeien. De hoogste tijd hiermee aan de slag te gaan!

Belemmerende overtuigingen

verbinding biotensor

Wat vertel jij jezelf (on)bewust waardoor jij je eigen groei tegenhoudt? Krijg inzicht in de belemmerende overtuiging(en) welke jou in de wegstaan om tot bloei te komen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je leert hoe je deze elimineert uit je systeem en dat van anderen.

Werken vanuit de Vijf Elementen

De volledige kapstok om je fysieke of emotionele klacht vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Vaak worden problemen maar vanuit één kant belicht waardoor ze onvoldoende of enkel voor korte duur verdwijnen.

Incarnatie

Lukt het jou om volledig in je lijf te zakken en zo niet wat houdt jou hierin tegen?

Investering

De investering voor het online traject Jouw Energetisch Fundament bedraagt €1.197,-. Je kunt ook in 3 of 6 termijnen betalen.

Dit is wat het online traject praktisch gezien inhoudt:

eefke ooms energetisch therapeut

Na dit traject:

Het Traject Jouw Energetisch Fundament is met name interessant voor:

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen Online traject

De investering bedraagt €1.197,-. Aangezien ik een gecertificeerd opleidingsinstituut ben, ben ik (en jij dus ook) vrijgesteld van BTW. Je kunt ook in 3 of 6 termijnen betalen.

In principe duurt het online traject 12 weken, verdeeld over 12 wekelijkse modules. Uiteraard mag je het progamma in je eigen tijd en tempo doorlopen. Het maakt dus niet uit als je er langer dan 12 weken over doet.

Je behoudt 24 maanden na aankoop toegang tot de online leeromgeving.

Als ik ervan uitga dat je het traject binnen de gebruikelijke termijn van 12 weken afrondt, mag je rekening houden met 2 a 3 uur per week. In deze tijd heb ik rekening gehouden met zowel het bekijken van de filmpjes als het oefenen in de praktijk.

Zeker weten! Het Energetisch Huis is een gecertificeerd opleidingsinstituut en daarnaast is het traject geaccrediteerd als opleiding bij GAT Register Opleidingen. 

In dat geval ben je ook bij mij aan het juiste adres. 
Naar aanleiding van het enthousiasme van de eerste twee trajectgroepen heb ik een vervolgtraject ontwikkeld.
Dit is een live 3-daagse waarin de thema’s Kinderwens, Karmische Verbindingen, Vorige Levens, Entiteiten en Alleengeboren Tweelingen aan bod komen. 
Dit traject is enkel te volgen als vervolg op het traject ‘Jouw Energetisch Fundament’. 
Neem voor meer informatie en/of de data contact op met welkom@energetischhuis.nl 

Wat ik je aanraad is mede afhankelijk van wat jouw voorkeuren natuurlijk zijn. Om je te helpen met het maken van een keuze die bij jou past heb ik een podcast opgenomen. Die kun je beluisteren via deze link.

Als je al een biotensor in je bezit hebt en geen nieuwe wil ontvangen bij het traject, krijg je €110,- korting op het traject door middel van het invullen van de kortingscode ‘biotensor’. 

Gelukkig heb ik dit nog niet meegemaakt! Mocht dit toch voorkomen neem dan even contact met me op. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de online leerwijze niet bij je past en je liever wil overstappen naar de live variant. Daar komen we dan wel uit.

Helaas niet. Doordat het STAP-budget waarschijnlijk in januari 2024 wordt afgeschaft zal dit ook niet in de toekomst mogelijk worden.

Zeker! Aan het einde van het traject ontvang je een certificaat zodat je kunt aantonen dat je dit traject hebt gevolgd.

Stuur dan gerust een mailtje naar welkom@energetischhuis.nl, dan denk ik met je mee.