Veelgestelde vragen

Om het makkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de meeste gestelde vragen die wij krijgen. 

Algemeen

In onderstaande video legt Eefke je uit wat het verschil is tussen de online en de live versie. Eefke noemt in de video de live versie nog ‘hybride’.

In onderstaande video legt Eefke je uit bij welke klachten NEI kan helpen.

Zeker kan dat! Schrijf je in dat geval wel in voor de masterclass via deze link. Na afloop van het webinar ontvang je een mailtje met de link naar de replay. Met deze link kun je het webinar 72 uur terugkijken. Houd hiervoor ook je spambox in de gaten!

Ja! Je kunt de biotensor met een gerust hart meenemen op vakantie in het vliegtuig. Zelf nemen we graag een kleinere biotensor mee, die makkelijk in je koffer past en ook nog eens een stuk lichter is. Deze kun je bijvoorbeeld bestellen via https://www.esoterischewebwinkel.nl/

Als je al een biotensor in je bezit hebt en geen nieuwe wil ontvangen bij het traject, krijg je €110,- korting op het traject door middel van het invullen van de kortingscode ‘biotensor’. 

NEI level 1 / NEI level 2 / Jouw beeld op tafel

Wat wij je aanraden is mede afhankelijk van wat jouw voorkeuren natuurlijk zijn. Om je te helpen met het maken van een keuze die bij jou past heeft Eefke een podcast opgenomen. Die kun je beluisteren via deze link. Hierin wordt de hybride versie de live variant genoemd, deze is niet meer beschikbaar. 

In NEI level 1:”Jouw Energetisch Fundament” ga je 3 maanden lang, verdeeld over 12 modules, werken met NEI én de biotensor. De NEI methode staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een doeltreffende werkwijze om emotionele blokkades die vastzitten in je systeem op te sporen én weg te halen uit je systeem, zodat ze niet langer triggeren in je huidige leven.

De workshop biotensor is onderdeel van NEI level 1. Deze kun je online volgen (de eerste 2 modules van de 12 van NEI level 1) of live volgen (dag 1 van de 6 livedagen van NEI level 1 live). Bij de workshop biotensor komt de NEI methode nog niet aan bod.

Eefke legt het in onderstaande video verder uit.

Zeker kan dat! Je ontvangt van ons automatisch een mailtje als je de workshop biotensor hebt gevolgd, met informatie hoe je verder kunt doorstromen. Het bedrag van de workshop biotensor wordt in mindering gebracht wanneer je wilt doorstromen naar NEI level 1.

Je kunt inloggen via https://online.energetischhuis.nl/ Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je via die pagina je wachtwoord resetten.

We doen er alles aan om deze zo snel mogelijk naar je op te sturen en maken je pakket binnen 3 werkdagen verzendklaar. Je ontvangt altijd een mailtje met de track en trace als je bestelling meegaat met PostNL.

Heb je na 7 dagen nog steeds geen pakket in huis? Stuur dan even een mailtje naar welkom@energetischhuis.nl zodat we mee kunnen kijken.

Jammer genoeg hebben wij geen garantie op de biotensor zitten. In de online leeromgeving leggen we uit waarom dit zo is. Als je ingelogd bent kun je de video bekijken via deze link.

Beide trajecten zijn een vervolgmogelijkheid na NEI level 1 en zijn in volledig online Do It Yourself format of inclusief 4 livedagen  aan te schaffen. 

Het NEI level 2 traject is een verdiepend traject om je basis van Neuro Emotionele Integratie en de biotensor verder te verstevigen, waar Jouw beeld op tafel een verbredend traject is en als losse methodiek gecombineerd met NEI ingezet kan worden.

Dit is heel persoonlijk wat je voorkeur heeft. Bij NEI level 2 verstevig je eerst je basis van NEI alvorens je de methodiek van Jouw beeld op tafel er naast zet. Je specialiseert je in dit geval binnen NEI met verdiepende werkmodellen op specifieke thema’s. 

 

Door Jouw beeld op tafel naast NEI level 1 te zetten, verbreed je je in je aanbod door 2 methoden naast elkaar te zetten. Je kunt in dit geval gelijk een heldere situatieschets maken met de poppetjes om een concrete hulpvraag te bepalen, welke je eventueel vervolgens door kunt pakken met NEI en de biotensor. 

Zeker weten! Het Energetisch Huis is een gecertificeerd opleidingsinstituut en daarnaast is het traject geaccrediteerd als opleiding bij GAT Register Opleidingen. 

Op de livedagen wordt er zeker geoefend. Na ieder blok uitleg gaan we dit gelijk toepassen door te oefenen, op jezelf of je medecursisten, zodat je het zelf kunt ervaren. 25% van de tijd zal theorie zijn 75% praktisch oefenen.

Als de data voor de nieuwe live trajecten bekend zijn mailen we eerst de mensen die op de wachtlijst stonden. Je kunt je hier inschrijven voor de wachtlijst NEI level 1 en workshop biotensor.

Wil je je inschrijven voor de wachtlijst van NEI level 2? Dan kun je gebruik maken van deze link.

In dat geval ben je ook bij mij aan het juiste adres. 

Naar aanleiding van het enthousiasme van de eerste trajectgroepen voor NEI level 1 heb ik een vervolgtraject ontwikkeld: NEI level 2.

Deze bestaat ook uit een online en live variant. Hierin komen de thema’s Aarden, Entiteiten, Alleengeboren Tweelingen, Chakra’s, Vaccinatieschade, Stress, Geld/Moneymindset, Energetische verbindingen, Hormonen, Geboortetrauma & Bevallingstrauma, Vorig leven, Ondernemerschap, Overlevingsmechanismen, Vrouwelijke Cyclus en Kinderwens aan bod.

Dit traject is enkel te volgen als vervolg op het traject ‘NEI level 1: Jouw Energetisch Fundament’.  Alle informatie daarover lees je via NEI level 2: Jouw Energetische Verdieping.

NEI level 1 en NEI level 2 samen zijn een volledige opleiding.

Aan het einde van een online traject krijg je een deelnamebewijs en aan het einde van een live traject ontvang je een certificaat

Zeker! Je kunt je ook vanuit België aanmelden bij de Vereniging van NEI Therapeuten met jouw certificaat.

Als je niet tevreden bent kun je binnen 14 dagen na aankoop dat aangeven door te mailen naar welkom@energetischhuis.nl. We laten je dan weten wat de vervolgstappen zijn.

Consulten

Een Energetische Consult bij Het Energetisch Huis duurt 60 tot 75 minuten en de kosten bedragen €149,- inclusief btw. Een link naar de therapeuten vind je hier

We adviseren je om jezelf 2 sessies te gunnen. Vaak ziet de therapeut binnen één sessie al een enorm verschil. Echter merken we in de praktijk dat de kans op blijvende verandering het grootst is bij 2 tot 3 sessies.

Op het moment dat je 2 sessies in wil plannen in de agenda, raden je aan om ongeveer 2 weken tussen de beide sessies te laten.

De consulten kunnen in zowel de praktijk van de therapeut als online plaats vinden. De exacte locatie van de therapeut zie je bij de beschrijving vermeld staan.

Zeker weten, het resultaat is hetzelfde.In de praktijk horen we vaak terug dat het fijn is om de eerste sessie live aanwezig te zijn.

In onderstaande video legt Eefke uit hoe een online consult werkt.

We werken met energie waardoor we hetzelfde resultaat zien mét of zonder aanwezigheid van het kind. De therapeut werkt dan aan de hand van een foto van het kind. Redenen om te kiezen voor een sessie zonder aanwezigheid kunnen bijvoorbeeld zijn als het kind te jong is om te praten of als je merkt dat het kind tegen de sessie opziet.

In onderstaande video legt Eefke het verder uit.

Helaas niet. Om dit vergoed te krijgen heb je een opleiding medische basiskennis nodig en die hebben de therapeuten van Het Energetisch Huis niet.

Dit is altijd een hele persoonlijk. Belangrijkste vinden we hierin dat je een klik voelt met de therapeut. Weet dat alle therapeuten de kennis en kunde hebben om te helpen bij uiteenlopende klachten.

Door grote belangstelling voor een consult bij Eefke is het niet mogelijk om een consult bij Eefke in te plannen. Wanneer er weer plek is zal Eefke dit delen op Instagram.

Staat je vraag er hierboven niet bij? Stuur ons via welkom@energetischhuis.nl een mailtje en dan komen we binnen 3 werkdagen met het antwoord!