eefke ooms energetisch therapeut

Vervolgtraject ‘De Energetische Verdieping’

Heb jij het traject Jouw Energetisch Fundament doorlopen en wil jij nóg meer verdieping middels NEI en de biotensor?

Dan is het Vervolgtraject ‘De Energetische Verdieping’ jou op het lijf geschreven!

Nadat jouw fundament stevig gelegd is in het traject Jouw Energetisch Fundament, gaan we in het vervolgtraject verder uitdiepen en uitbouwen. Zwaardere werkmodellen, uitgebreidere werkmodellen en thema’s komen hier aan bod. 

Het vervolgtraject wordt gegeven als volledig online traject, of als hybride variant waarbij de online omgeving als basis dient en er 3 live oefendagen zijn om de reeds geleerde online theorie in de praktijk te brengen en met een groep gelijkgestemden te oefenen. Gedurende de 3 live oefendagen kun je al je vragen live stellen aan Anneke en Eefke en krijg je bijsturing tijdens de therapeutische oefenmomenten. 

Belangrijk: je kunt alleen met het vervolgtraject meedoen als je het traject  ‘Jouw Energetisch Fundament’ hebt gevolgd.

"Het is tijd om vastgezette emoties op te ruimen. Je mag ze gaan loslaten."

De volgende thema’s komen aan bod in het vervolgtraject:

Aarden

Als je veel in je hoofd zit en piekert, zit je nooit helemaal in je lijf en ben je dus niet geaard. Als jij gegrond bent kan spanning wegvloeien uit jouw lichaam. Drukte, emoties, stress en onrust stromen dan als vanzelf weer weg uit je lichaam. Wat weerhoudt je ervan om volledig in je lijf te zakken?

Entiteiten

We kennen hierin de fysieke en emotionele belasting. Een fysieke parasitaire belasting is een ontsteking, virus, parasiet of bijvoorbeeld luizen. Een emotionele belasting wordt ook wel een entiteit genoemd. Een entiteit is iets of iemand wat aanhaakt op jouw energie en intapt op jouw energie. Dit kan voor klachten zorgen in je systeem.. Ze komen om jou te beschermen of om te helpen. Op het moment dat dit werkmodel naar boven komt, belemmert het je groei en mag dit aangepakt worden.

Alleengeboren Tweelingen

Alleengeboren tweelingen missen vaak onbewust hun tweelinghelft. Ze hebben al vroeg in hun leven dit heftige verlies voor de kiezen gekregen, welke emoties heeft vastgezet waar je nu nog last van kunt hebben. Vanaf het eerste moment van conceptie krijg je namelijk alles mee wat er om je heen gebeurt.

1 op de 10 zwangerschappen begint als een meerlingzwangerschap. Dit betekent dat je niet alleen begonnen bent in de buik van je moeder.

Chakra’s

Ieder mens heeft – naast zijn fysieke lichaam – nog 7 energielichamen (lagen), welke samen ons aura worden genoemd. De energie die vanuit het universum wordt opgenomen door het aura wordt naar het lichaam geleid via de chakra’s. Iedere auralaag staat dus in verbinding met één chakra. 

 

Chakra’s zijn energetische punten in ons lichaam, je kunt ze vergelijken met energiewielen of toegangspoorten die de energie door het lichaam begeleiden. De Chakra’s zijn afhankelijk van elkaar; Op het moment dat er in één van de chakra’s een blokkade zit, stroomt de energie niet gelijkmatig door het lichaam. 

 

Op het moment dat we in optimale staat verkeren – in een hoge frequentie – dan gaan (of staan) de chakra’s open en kunnen ze goed met elkaar communiceren.

Vaccinatieschade

Vaccinatieschade is een bijwerking of ongewenst effect na een vaccinatie. Deze wil je graag uit je systeem hebben zodat ze geen energielek veroorzaken. Middels dit werkmodel kun je testen óf je vaccinatieschade in je systeem hebt en wat je hieraan kunt doen. 

Stress

Stress is de graadmeter van hoe we ons voelen. Stress is niet te verwarren met werkdruk. Soms kun je weinig om handen hebben en je alsnog gestresst voelen. Of het ontzettend druk hebben maar dit als stress ervaren. Een burn-out ontstaat bij het ervaren van een langdurige periode van stress of (over)spanning. 


Daarnaast komt een bore-out ook steeds vaker voor; Een bore-out betekent dat je in een situatie zit waarin je onderbelast bent en niet genoeg gestimuleerd wordt.

Geld/Moneymindset

Er zijn oneindig veel belemmerende overtuigingen in ons systeem over geld, vaak al uit vorige generaties afkomstig. Reken af met belemmerende overtuigingen als ‘geld maakt niet gelukkig’, ‘hard werken voor je geld’ en ‘geld is niet belangrijk. 

Energetische verbindingen

We zijn op een bepaalde manier verbonden met alles en iedereen. Een onopgeloste verbinding met iemand uit een vorig leven kan – onbewust en onbedoeld – invloed uitoefenen in een huidig leven. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Positieve verbintenissen geven ons energie en kracht, terwijl negatieve verbintenissen ons verzwakken en uitputten. Op het moment dat we aan de slag mogen met dit werkmodel, staat een oude verbinding in de weg in je huidige leven.

Hormonen

Hormonen zijn stofjes die je lichaam zelf aanmaakt en allerlei functies van je lichaam regelen en processen beïnvloeden. Hormonen zijn dus enorm belangrijk voor ons, echter worden ze vaak in een negatief daglicht geplaatst doordat er vaak over gesproken wordt wanneer ze uit balans zijn. 

 

Een disbalans in je hormonen is bijvoorbeeld te meten in een afwijking in de lijn van Oestrogeen, Testosteron en/of Progesteron. Vanuit Energetisch perspectief pakken we de disbalans in één of meerdere van deze hormonen als ingang van de klacht, en bekijken we vanuit daar welke emotionele blokkade hierop gezien mag worden. 

Geboortetrauma & Bevallingstrauma

Wat jij prenataal en bij je geboorte hebt ervaren, vormt je. Hoewel je je de meeste situaties bewust niets eens meer kan herinneren, kan dit onderbewust nog wel zijn invloed uitoefenen.

Vorig leven

Op het moment dat je emotionele blokkades in een leven niet opruimt, zet je daarmee als het ware een kruis door jezelf en zet je bepaalde kwaliteiten van jezelf overboord. Je hebt dan ook geen toegang meer tot deze kwaliteiten. Het kost doorgaans 6 levens om deze kwaliteiten uit vorige levens opnieuw op te bouwen. Een andere optie is het meenemen van een klein traumastukje naar een volgend leven, waardoor je herinnerd wordt aan de oude pijn, waardoor je deze alsnog kunt helen.

Ondernemerschap

Het ondernemerschap kan een bumpy ride zijn. Op jouw reis in je ondernemerschap kunnen een hele hoop oude patronen zetten, zoals angsten, saboteurs, en belemmerende overtuigingen. Met deze roadmap kun jij pinpointen waar jouw blokkade zit, en kun je deze aanpakken. 

Overlevingsmechanismen

Ieder mens heeft een persoonlijkheid en een karakter. Dit karakter kan beschadigd raken wanneer er onvoldoende tegemoet wordt gekomen aan onze basisbehoeften en/of wanneer we trauma meemaken. Op zo’n moment treedt er een overlevingsmechanisme (karakterstructuur) in werking, wat als verdedigingsmechanisme dient om overeind te blijven staan en de pijn niet te hoeven voelen. Echter snijden deze karakterstructuren ons ook af van ons pure en authentieke zelf. Zie het als een masker wat je opzet. Er zijn 6 karakterstructuren te herkennen, waarbij er één meestal de overhand heeft.

Vrouwelijke Cyclus

Een man heeft een cyclus van 24 uur, daar waar een vrouw een maandelijkse cyclus heeft. Een normale cyclus is regelmatig duurt tussen de 21 en 35 dagen, waarbij de menstruatie gemiddeld 5 dagen duurt. Een cyclus kun je indelen in 4 seizoenen, ieder seizoen vraagt wat anders voor je. Zolang je meeleeft met deze seizoenen, blijft je cyclus in balans. 

Kinderwens

Om een zwangerschap mogelijk te maken mogen drie partijen er “klaar” voor zijn. Papa, Mama en het toekomstige kindje. Met de biotensor kunnen we kijken welke blokkades in de weg staan, en deze halen we weg. 

Naast de werkmodellen krijg je als bonus ook nog 9 verschillende toepassingsmogelijkheden. Dit zijn geen werkmodellen maar meer info over aanvliegroutes voor verschillende problematieken die ik veel in de praktijk voor zie komen, zoals dyslexie & dyscalculie, AD(H)D, Autisme hoogbegaafdheid, rouw, hechting, depressie en verslavingen.

Naast de werkmodellen krijg je als bonus ook nog 9 verschillende toepassingsmogelijkheden. Dit zijn geen werkmodellen maar meer info over aanvliegroutes voor verschillende problematieken die ik veel in de praktijk voor zie komen, zoals dyslexie & dyscalculie, AD(H)D, Autisme hoogbegaafdheid, rouw, hechting, depressie en verslavingen.

'De Energetische Verdieping'
Online

In het Online Traject neem ik je in 12 modules mee in de verschillende werkmodellen zoals hierboven beschreven. Hierbij krijg jij stap voor stap uitgelegd hoe de werkmodellen in elkaar zitten en hoe jij hem als NEI therapeut in de praktijk kan gebruiken.

Je ontvangt daarvoor een compleet nieuw werkmodellenboek, zodat je alle workmodellen bij elkaar hebt en zo ook makkelijk kan gebruiken. Ook krijg je een set opstellingspoppetjes. 

Wil je het vervolgtraject online volgen en daarnaast ook oefenen onder begeleiding van Eefke en/of Anneke? Kies dan voor de variant hiernaast met live oefendagen.

'De Energetische Verdieping
Online + live oefendagen

Wil je naast toegang tot de online omgeving je kennis verstevigen op de 3 live oefendagen? Kijk dan hieronder voor de data’s die op dit moment bekend zijn.

Dinsdag 31 oktober | 09:30 – 16:00
Dinsdag 14 november | 09:30 – 16:00
Dinsdag 12 december | 09:30 – 16:00

Klik hier om je aan te melden >>>

Woensdag 8 november | 09:30 – 16:00
Woensdag 22 november | 09:30 – 16:00
Woensdag 20 december | 09:30 – 16:00

Klik hier om je aan te melden >>>

Deze oefendagen worden gegeven door Anneke Eveleens.
Maandag 4 december | 09:30 – 16:00
Donderdag 11 januari | 09:30 – 16:00
Maandag 22 januari | 09:30 – 16:00

Klik hier om je aan te melden >>>

Investering

De Investering voor het online vervolgtraject is €997,-, en is alleen aan te schaffen ná afronding van het traject van Jouw Energetisch Fundament. Aangezien ik een gecertificeerd opleidingsinstituut ben betaal ik (en jij dus ook) geen BTW.

De Investering van het hybride vervolgtraject (het online vervolgtraject + 3 live oefendagen) is €1750,-. Beide trajecten zijn ook in 3 of 6 termijnen te betalen.

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

De Investering voor het online vervolgtraject is €997,-, en is alleen aan te schaffen ná afronding van het traject van Jouw Energetisch Fundament. Omdat ik een gecertificeerd opleidingsinstituut ben door het CRKBO betaal ik (en jij dus ook) geen btw. 

De Investering van het hybride vervolgtraject (het online vervolgtraject + 3 live oefendagen) is €1750,-. Beide trajecten zijn ook in 3 of 6 termijnen te betalen. 

Locatie Eemnes: De Brave Hendrik

Locatie Mierlo: De Aardborst

Locatie Hilversem: De Hoornebooeg

Voor de locaties Eemnes en Hilversum zijn er maximum 30 deelnemers. 

Voor de locatie in Mierlo is er een maximum van 16 deelnemers.

Je krijgt vanaf oktober 2023 toegang tot de online omgeving, zodat je ruim de tijd hebt om aan de slag te gaan met de eerste modules.

Zeker weten! Het Energetisch Huis is een gecertificeerd opleidingsinstituut en daarnaast is het traject geaccrediteerd als opleiding de VVNT en bij GAT Register Opleidingen. 

We gaan er vanuit dat je de theorie al hebt doorgenomen als de oefendag is. Uiteraard is er ruimte om je vragen te stellen op de oefendagen.

Laat dan vooral even je interesse weten via welkom@energetischhuis.nl en dan breng ik je op de hoogte van de vervolgmogelijkheden.

Zeker! Aan het einde van het traject ontvang je een certificaat zodat je kunt aantonen dat je dit traject hebt gevolgd.

Stuur dan gerust een mailtje naar welkom@energetischhuis.nl dan denken wij met je mee.