Schrijf je in voor de wachtlijst

Helaas zit ik zelf tot eind april 2023 helemaal volgeboekt. Wil je wachten tot mei en als eerste op de hoogte worden gesteld als er nieuwe plekjes open zijn in mijn agenda, schrijf je dan in op mijn wachtlijst.

Wil je op korte termijn geholpen worden? Klik dan hier.

eefke ooms energetisch therapeut

Wil je op korte termijn geholpen worden?

Anneke en Sushila zijn door mij opgeleid en geven Energetische Healings voor €99,- per sessie.

Sushila Perdaan

Vanuit mijn grote droom om balans te brengen in de wereld. Mag ik dat met veel liefde doen tijdens de sessies voor persoonlijke levens en gezinnen. 

Ik ben de liefde achterna gegaan naar Naarden, waar ik met veel plezier woon en werk in de saloon aan huis. Persoonlijke stukken als burn-out, kinderwens, slaapproblemen en relatie vragen herken ik als geen ander. 

Anderen beschrijven  de sessies als: een doelgerichte en bijzondere reis door je leven op een liefdevolle, zachte en respectvolle manier. 

Hoe dit eruit ziet zie je in de video hieronder. Wil je nog even bellen, stuur dan een berichtje naar 06 15 38 04 34

Anneke Eveleens

Ik vind het belangrijk het onzichtbare en ontastbare juist praktisch en toegankelijk te maken. Zelf ben ik moeder van 2 meiden van 11 en 6 jaar oud, woonachtig in het Brabantse Veldhoven. 

Ik kom uit een gezin waar ondernemerschap en topsport centraal heeft gestaan, dus thema’s als de lat hoog leggen en streng zijn voor jezelf zijn mij niet onbekend. 

Mijn consulten geef ik vanaf de locatie Huizen en Veldhoven.

Stuur me even een Whats-app bericht als je even wilt bellen om te voelen of we de juiste match zijn, dan plannen we wat in! – 06 26 95 73 65

anneke