Werkwijze

Samen maken we de vertaalslag van het onderbewustzijn naar het bewustzijn

Werkwijze

Samen maken we de vertaalslag van het onderbewustzijn naar het bewustzijn

Niet lekker in je vel

Je zorgt voor iedereen, maar vergeet jezelf. Hoe lang wíl je dat volhouden? 

Persoonlijke groei

We zijn steeds meer verwijderd van onszelf, ons ware zelf. Van de IK die we werkelijk willen zijn.

Alleengeboren tweeling

Voel jij je ook vaker alleen, of niet begrepen?

Kinderwens

Wil je weten wat jouw kindje weerhoudt om de sprong te gaan wagen?

Zwangerschap

Van bekkenklachten, misselijkheid, angsten, onrust en slapeloosheid, voor elke klacht ben je welkom! 

Huilbaby's

Wil jij je kindje laten ontspannen? Kom langs! 

Vrouw en gezin

Binnen Het Energetisch Huis zijn we voornamelijk op de vrouw, de moeder en het kind gericht. Want als jij niet lekker in je vel zit, heeft dat effect op jouw omgeving. Waar worstel je mee? Loop je richting een burn-out, meer door de slapeloze nachten thuis dan door je werk? Struggel je met je cyclus, heb je moeite met zwanger worden, zwanger blijven of ben je aan het bijkomen van een miskraam die je net hebt gehad? 


Juist door op zoek te gaan naar het waarom kom je tot rust. En dat geldt niet alleen voor jezelf. Ook in contact met je kinderen zijn zij een grote spiegel voor je. Herken je je eigen patronen? Kan je ze ook zien? 

Vaak triggeren onze kinderen oude pijnen zodat het erop lijkt dat we er niet meer omheen kunnen. Hoe mooi zou het zijn als we die op zouden kunnen ruimen? Alles wat je niet meer nodig hebt, waar je al genoeg van geleerd hebt, wat alleen maar extra bagage is, loslaten? 


Ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan zou je zeggen. Niets is minder waar. De methodes waar wij mee werken maken dit eenvoudig en doeltreffend.

Hoe ervaren anderen een consult?

Melinda
'Mijn dochter kon alleen maar huilen, zat niet lekker in haar vel kon nauwelijks meer genieten. Na één consult zagen we al een wereld van verschil. Nu gaan we alleen nog af en toe voor een checkup nadat ik zelf een workshop heb gevolgd. Het grote werk mogen zij doen, maar de kleine dingen kan ik nu zelf.'
Myrthe

'Na mijn late miskraam kwam ik bij de praktijk terecht. Het was zo fijn om al mijn oude pijn los te laten en ook bij het kindje te checken wat er mis was gegaan. Nog geen drie weken later was ik zwanger en zit nog nu vol bewondering te kijken naar het mannetje in mijn armen.'

Hanna
'Mijn zoontje kende veel angsten, klampte zich altijd aan mij vast en wilde niet alleen zijn. Na het consult zagen we direct verschil, angsten heeft hij nog maar af en toe en hij kan ook weer alleen spelen.' 

De werkwijze

Wij werken met verschillende methodes

De methode die wij gebruiken zijn een combinatie tussen NEI, familieopstellinge en Nine Star Ki. Dit alles heb heeft Charlotte gecombineerd tot één methode. De therapeuten die daar mee afstuderen heten Energetisch Gezinstherapeuten

Juist deze methodieken geven ons de mogelijkheid om op verschillende lagen te onderzoeken wat jij nodig hebt om een stap vooruit te zetten, oude patronen en trauma's los te laten om meer en meer te worden wie je wilt zijn. 

We maken de vertaalslag vanuit het onderbewustzijn om datgene boven water te krijgen wat jou belemmert in het dagelijks leven. Alles wat we tegenkomen pakken we direct en adequaat op, waardoor je een stuk lichter weer naar huis gaat. 

De Biotensor

Wij werken met een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging. Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.


Hierdoor maakt het niet uit of we ongeboren kindjes, baby's of volwassenen testen. Ons onderbewustzijn is altijd aanwezig.

Tijdlijn

Eerdere triggers

In jouw verleden liggen veel triggerpunten die kunnen worden opgerakeld door gebeurtenissen die je in het hier en nu meemaakt. Vaak zijn het oude pijnen waar we ons niet meer van bewust waren. 

Maar naast dat het iets kan zijn uit je jeugd, kunnen we ook een stuk verder terug in de tijd. 


In een vorige generatie genegeerde trauma's kunnen opnieuw geactiveerd worden, maar dan vanuit jou. Als een stoppenkast waar alle erfelijke stoppen uit staan kan het zijn dat er iets mee resoneert op deze oude trilling waardoor deze geactiveerd wordt. Je wordt dan overspoelt met emoties die niet bij jou horen, maar bij een vorige generatie. Het fijne is, dat we dit los kunnen koppelen van jou en het terug kunnen geven daar waar het hoort. 


Soms ligt het nog een stap dieper, we komen dan uit in een vorig leven. Onafgemaakte stukken die nog zo actief zijn dat ze je in je greep kunnen houden en je belemmeren om in het nu te leven. Ook hierin kunnen we veel helen. 


Niet bij iedereen komt deze stap eruit. Het onderbewustzijn past zich aan naar jouw wereld, jouw waarheid en als het niet in jouw bewustzijnsveld past, zal het dit ook niet activeren. 

Kan ik dit ook leren?

Ja absoluut! Hoe fijn is het als jij zelf met je eigen struggels aan de slag kunt gaan, zonder dat je diep hoeft toe voelen, vertalen en door de oude pijn heen moet gaan? In deze praktische opleiding ga ik je leren hoe je via een handig werkmodel met allerlei thema's aan de slag kunt gaan om jezelf ruimte te geven om helemaal jezelf te kunnen zijn. Dan heb je niemand anders nodig om zelf groeistappen te zetten en oude patronen los te gaan laten. En het mooie is dat alles wat je bij jezelf opruimt, ook wegvalt voor jouw kinderen
Werken met kinderen - Praktijk Charlotte

Direct toepasbaar in je gezin en praktijk

Vanaf de eerste dag kun je al oefenen op mensen uit jouw omgeving, huisdieren, kinderen, partners en buren. Maar ook belangrijk, je kunt werken aan jezelf. Want deze methode kun je op jezelf ook goed toepassen.

Praktische werkmethode

Zit je nog veel in je hoofd, dan is deze methode uiterst geschikt voor jou. Stap voor stap maken we de omslag naar het voelen zodat hoofd en hart samen kunnen gaan werken

Onbewuste emoties opruimen

Er zitten vaak onbewuste emoties in de weg die jou kunnen belemmeren om de stappen te zetten die we willen zetten. Hier gaan we mee aan de slag.

Aan de slag met jezelf

Door veel te oefenen ruim je bij jezelf ook oude patronen en emoties op, waardoor jij beter in je vel gaat zitten, en kunt groeien op vele gebieden.

Boek een consult

Eefke geeft consulten in Huizen

Locatie Bussum:Naardseweg 3 Huizen


Daarnaast hebben we ook meerdere therapeuten in Nederland én België.