Workshop Biotensor

Wil jij ervaren wat de biotensor voor jou kan betekenen?

En wil jij bij zowel jezelf als bij anderen kunnen opsporen waar de energie niet lekker doorstroomt en ook meteen kunnen oplossen? 

eefke ooms energetisch therapeut

Ik zie deze workshop van één dag als een EHBO-les, Eerste Hulp Bij Obstakels.

Wat heb ik mezelf vaak machteloos gevoeld als er uit het niets een hoofdpijn op kwam steken, mijn kinderen plots in een driftbui schoten of ik zelf ineens alle emoties van anderen op pikte.

In de workshop biotensor krijg jij handvatten om in het moment te kunnen handelen en rust te brengen.

Energetisch huis met tekst zonder format

Deze workshop is iets voor jou als:

Maak kennis met de biotensor

en ontdek de oneindige mogelijkheden

Als jij een stap wilt zetten, waarin je de vertaalslag kunt leren maken tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn, dan is deze workshop perfect voor jou.

Iedereen maakt herinneringen en vanuit die herinneringen ontstaan inzichten en overtuigingen. Deze herinneringen zetten zich vast in jouw onderbewustzijn.

Overtuigingen om onszelf te beschermen en saboteren je, om te manifesteren, om te stralen en gelukkig te zijn.

Je maakt deze dag kennis met de biotensor en leert hiermee te werken.

De biotensor is een energetisch meetinstrument welke als verlengstuk van je onderbewustzijn gebruikt wordt om de emotionele boodschap achter de fysieke of mentale klacht te achterhalen.

Het meet de energetische frequentie van ons lichaam en kan daarbij kleine afwijkingen oppikken. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor je direct ziet of dat wat je verwacht van jezelf, ook strookt met jouw on(der)bewuste plannen.

Je krijgt je eigen biotensor en we leren er direct mee te werken. Na deze dag kun je de biotensor toepassen op jezelf, je gezin en ieder ander.

Je leert werken met energie en we gaan de verschillende manieren doorlopen hoe je de biotensor kunt inzetten bij pijn, kwaaltjes, stress of andere vragen die je hebt.

“In ieder huis hoort een biotensor te liggen”

Maar… Hoe werkt zo’n biotensor nou?

Ieder mens heeft een eigen lichaams frequentie, jouw frequentie is uniek. Als je iets zegt wat klopt voor zowel je bewustzijn als onderbewustzijn, zal je lichaam daar goed op reageren. 

Jouw frequentie blijft onverhinderd doorgaan. Op het moment dat er iets gezegd wordt wat niet klopt, krijg je een stressreactie in het lichaam en zal het direct een nee aangeven. 

Op deze manier meet de biotensor door middel van de aanwezige levensenergie je waar- en onwaarheden en kan van daaruit de lichaamseigen frequentie oppikken en vertalen. 

Deze workshop is de perfecte start om kennis te maken met de biotensor én jouw onderbewustzijn. Ben je benieuwd wat je onderbewustzijn jouw te vertellen heeft?

eefke ooms energetisch therapeut

Wat heb jij geleerd na de workshop biotensor?

Verbinden met de biotensor

verbinden

Je leert verbinden met de biotensor en oefent alle bewegingen zoals ja, nee, energie toevoegen en afvoeren.

Voedingsmiddelen, supplementen en Mineralen

Hoe fijn is het als je kunt testen welke tekorten je lichaam heeft en je lichaam hierbij te kunnen ondersteunen? Ook kun je uitmeten welke voedingsmiddelen je minder goed kunt verdragen en beter even kunt laten staan.

Anderen testen

Je leert hoe je contact kunt maken met het energieveld van iemand anders. Zo kun je niet alleen jezelf maar ook je gezin en anderen ondersteunen.

Energie bewaken

energie

Bij steeds meer volwassenen en kinderen speelt gevoeligheid een rol en zijn op zoek naar ondersteuning hierin. Ik leer je hoe je kunt zorgen minder energie van anderen op te pikken. 

Daarnaast heb ik praktische oefeningen hoe je energie kunt afvoeren met de biotensor mocht jij of iemand in je omgeving dit per ongeluk tóch hebben opgepikt.

Verzwakkende en versterkende factoren

verbinding biotensor

Welke factoren verzwakken je energielevel en wat werkt juist ondersteunend. 

Krijg inzicht in jouw energiegevers en -slurpers. 

Basisemoties

We nemen een klein kijkje in het uittesten van basisemoties welke je kunnen blokkeren om voluit te leven. Wil je dieper in de emoties achter bepaalde klachten duiken? Kijk dan eens bij het traject Jouw Energetisch Fundament.

Vervolgmogelijkheden

De workshop biotensor is tevens de eerste dag van NEI level 1: ‘Jouw Energetisch Fundament’.

Kies jouw manier van leren

Volg je de workshop liever zelfstandig online of live met een groep gelijkgestemden? De keuze is aan jou.

Workshop: online

Je volgt het traject volledig online en krijgt hierbij toegang tot de online leeromgeving en community waarbij jij aanvullende vragen kan stellen. Je spullen worden binnen 3 werkdagen naar je toegestuurd en je kunt op ieder moment starten.

Wil je de workshop liever live volgen en direct je vragen aan Anneke en/of Eefke stellen? Kies dan hiernaast voor de live variant

Workshop: live

Je volgt de workshop live, je ontvangt dan ook alle materialen. En je krijgt na afloop toegang tot de online leeromgeving om zo alles wat je hebt geleerd nog een keer te bekijken.

Helaas zitten op dit moment alle live workshop data vol. Wil je een seintje krijgen zodra er nieuwe data geprikt zijn? Schrijf je in voor de wachtlijst.

Deze workshop wordt gegeven door Anneke Eveleens en Eefke Ooms van 9.30 tot 16.00 uur.

Deze workshop wordt gegeven door Anneke Eveleens van 10.00 tot 16.30 uur.

Deze workshop wordt gegeven door Anneke Eveleens van 10.00 tot 16.30 uur.

Investering

De investering van de online workshop is €279,-, die van de live workshop €395,-. 

Aangezien ik een gecertificeerd opleidingsinstituut ben betaal ik (en jij dus ook) geen BTW.

Beide workshops kun je ook in 2 termijnen betalen.

“Eefke is een inspirerende en enthousiaste vrouw die veel ervaringen deelt en je daarnaast ondersteunt en uitdaagt in de zoektocht naar het ontdekken van de Biotensor!!”

“Eefke is een inspirerende en enthousiaste vrouw die veel ervaringen deelt en je daarnaast ondersteunt en uitdaagt in de zoektocht naar het ontdekken van de Biotensor!!”

Over trainer Eefke

Na de opleiding tot Energetisch Therapeut vielen alle puzzelstukjes voor mij op hun plek. Nooit heb ik bedacht om vanuit het harde zakenleven, waar ik ooit 60 uur per week voor werkte gedag te zeggen. Ik voelde dat het me steeds meer ontgroeide, maar wat er dan precies voor in de plaats moest komen wist ik niet.

De energetische kennis, maar ook het moederschap heeft me de omslag laten maken naar mijn gevoel. Juist in deze tijd is persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk heb ik zelf gemerkt.

eefke ooms energetisch therapeut

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Wat wij je aanraden is mede afhankelijk van wat jouw voorkeuren natuurlijk zijn. Om je te helpen met het maken van een keuze die bij jou past heeft Eefke een podcast opgenomen. Die kun je beluisteren via deze link. Hierin wordt de hybride versie de live variant genoemd als het gaat over NEI level 1, deze is niet meer beschikbaar. 

De groep in Middelbeers bestaat uit maximaal 19 deelnemers. De groep in Hilversum/Eemnes bestaat uit maximaal 30 deelnemers.

In NEI level 1 ga je 3 maanden lang, verdeeld over 12 modules, werken met NEI én de biotensor. De NEI methode staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een doeltreffende werkwijze om emotionele blokkades die vastzitten in je systeem op te sporen én weg te halen uit je systeem, zodat ze niet langer triggeren in je huidige leven. De workshop biotensor is onderdeel van NEI level 1. Deze kun je online volgen (de eerste 2 modules van de 12 van NEI level 1) of live volgen (dag 1 van de 3 livedagen van NEI level 1 hybride). Bij de workshop biotensor komt de NEI methode nog niet aan bod.

Eefke legt het in onderstaande video verder uit.

Zeker kan dat! Je ontvangt van ons automatisch een mailtje als je de workshop biotensor hebt gevolgd, met informatie hoe je verder kunt doorstromen. Het bedrag van de workshop biotensor wordt in mindering gebracht wanneer je wilt doorstromen naar NEI level 1.

Je kunt inloggen via https://online.energetischhuis.nl/ Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je via die pagina je wachtwoord resetten.

We doen er alles aan om deze zo snel mogelijk naar je op te sturen en maken je pakket binnen 3 werkdagen verzendklaar. Je ontvangt altijd een mailtje met de track en trace als je bestelling meegaat met PostNL.

Heb je na 7 dagen nog steeds geen pakket in huis? Stuur dan even een mailtje naar welkom@energetischhuis.nl zodat we mee kunnen kijken.

Jammer genoeg hebben wij geen garantie op de biotensor zitten. In de online leeromgeving leggen we uit waarom dit zo is. Als je ingelogd bent kun je de video bekijken via deze link.

Als de data voor de nieuwe hybridetrajecten bekend zijn mailen we eerst de mensen die op de wachtlijst stonden. Je kunt je hier inschrijven voor de wachtlijst NEI level 1 en workshop biotensor.

Als je niet tevreden bent kun je binnen 14 dagen na aankoop dat aangeven door te mailen naar welkom@energetischhuis.nl. We laten je dan weten wat de vervolgstappen zijn.