Workshop Biotensor

Wil jij ervaren wat de biotensor voor jou kan betekenen?

En wil jij bij zowel jezelf als bij anderen kunnen opsporen waar de energie niet lekker doorstroomt en ook meteen kunnen oplossen? 

eefke ooms energetisch therapeut

Ik zie deze workshop van één dag als een EHBO-les, Eerste Hulp Bij Obstakels.

Wat heb ik mezelf vaak machteloos gevoeld als er uit het niets een hoofdpijn op kwam steken, mijn kinderen plots in een driftbui schoten of ik zelf ineens alle emoties van anderen op pikte.

In de workshop biotensor krijg jij handvatten om in het moment te kunnen handelen en rust te brengen.

Deze workshop is iets voor jou als:

Maak kennis met de biotensor

en ontdek de oneindige mogelijkheden

Als jij een stap wilt zetten, waarin je de vertaalslag kunt leren maken tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn, dan is deze workshop perfect voor jou.

Iedereen maakt herinneringen en vanuit die herinneringen ontstaan inzichten en overtuigingen. Deze herinneringen zetten zich vast in jouw onderbewustzijn.

Overtuigingen om onszelf te beschermen en saboteren je, om te manifesteren, om te stralen en gelukkig te zijn.

Je maakt deze dag kennis met de biotensor en leert hiermee te werken.

De biotensor is een energetisch meetinstrument welke als verlengstuk van je onderbewustzijn gebruikt wordt om de emotionele boodschap achter de fysieke of mentale klacht te achterhalen.

Het meet de energetische frequentie van ons lichaam en kan daarbij kleine afwijkingen oppikken. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor je direct ziet of dat wat je verwacht van jezelf, ook strookt met jouw on(der)bewuste plannen.

Je krijgt je eigen biotensor en we leren er direct mee te werken. Na deze dag kun je de biotensor toepassen op jezelf, je gezin en ieder ander.

Je leert werken met energie en we gaan de verschillende manieren doorlopen hoe je de biotensor kunt inzetten bij pijn, kwaaltjes, stress of andere vragen die je hebt.

“In ieder huis hoort een biotensor te liggen”

Maar… Hoe werkt zo’n biotensor nou?

Ieder mens heeft een eigen lichaams frequentie, jouw frequentie is uniek. Als je iets zegt wat klopt voor zowel je bewustzijn als onderbewustzijn, zal je lichaam daar goed op reageren. 

Jouw frequentie blijft onverhinderd doorgaan. Op het moment dat er iets gezegd wordt wat niet klopt, krijg je een stressreactie in het lichaam en zal het direct een nee aangeven. 

Op deze manier meet de biotensor door middel van de aanwezige levensenergie je waar- en onwaarheden en kan van daaruit de lichaamseigen frequentie oppikken en vertalen. 

Deze workshop is de perfecte start om kennis te maken met de biotensor én jouw onderbewustzijn. Ben je benieuwd wat je onderbewustzijn jouw te vertellen heeft?

eefke ooms energetisch therapeut

Wat heb jij geleerd na de workshop biotensor?

Verbinden met de biotensor

verbinden

Je leert verbinden met de biotensor en oefent alle bewegingen zoals ja, nee, energie toevoegen en afvoeren.

Voedingsmiddelen, supplementen en Mineralen

Hoe fijn is het als je kunt testen welke tekorten je lichaam heeft en je lichaam hierbij te kunnen ondersteunen? Ook kun je uitmeten welke voedingsmiddelen je minder goed kunt verdragen en beter even kunt laten staan.

Anderen testen

Je leert hoe je contact kunt maken met het energieveld van iemand anders. Zo kun je niet alleen jezelf maar ook je gezin en anderen ondersteunen.

Energie bewaken

energie

Bij steeds meer volwassenen en kinderen speelt gevoeligheid een rol en zijn op zoek naar ondersteuning hierin. Ik leer je hoe je kunt zorgen minder energie van anderen op te pikken. 

Daarnaast heb ik praktische oefeningen hoe je energie kunt afvoeren met de biotensor mocht jij of iemand in je omgeving dit per ongeluk tóch hebben opgepikt.

Verzwakkende en versterkende factoren

verbinding biotensor

Welke factoren verzwakken je energielevel en wat werkt juist ondersteunend. 

Krijg inzicht in jouw energiegevers en -slurpers. 

Basisemoties

We nemen een klein kijkje in het uittesten van basisemoties welke je kunnen blokkeren om voluit te leven. Wil je dieper in de emoties achter bepaalde klachten duiken? Kijk dan eens bij het traject Jouw Energetisch Fundament.

Vervolgmogelijkheden

De workshop biotensor is tevens de eerste dag van het traject ‘Jouw Energetisch Fundament’.

“Eefke is een inspirerende en enthousiaste vrouw die veel ervaringen deelt en je daarnaast ondersteunt en uitdaagt in de zoektocht naar het ontdekken van de Biotensor!!”

“Eefke is een inspirerende en enthousiaste vrouw die veel ervaringen deelt en je daarnaast ondersteunt en uitdaagt in de zoektocht naar het ontdekken van de Biotensor!!”

Workshop data

Klik hier om je aan te melden >>>

Deze workshop wordt gegeven door Eefke Ooms – locatie Huizen

Klik hier om je aan te melden >>>

Deze workshop wordt gegeven door Anneke Eveleens – locatie Middelbeers

Klik hier om je aan te melden >>>

Deze workshop wordt gegeven door Anneke Eveleens en Eefke Ooms op de Hoorneboeg in Hilversum

De Workshop biotensor is tevens de eerste dag van het Traject Jouw Energetisch Fundament

Over trainer Eefke

Na de opleiding tot Energetisch Therapeut vielen alle puzzelstukjes voor mij op hun plek. Nooit heb ik bedacht om vanuit het harde zakenleven, waar ik ooit 60 uur per week voor werkte gedag te zeggen. Ik voelde dat het me steeds meer ontgroeide, maar wat er dan precies voor in de plaats moest komen wist ik niet.

De energetische kennis, maar ook het moederschap heeft me de omslag laten maken naar mijn gevoel. Juist in deze tijd is persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk heb ik zelf gemerkt.

eefke ooms energetisch therapeut

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Bij de prijs inbegrepen zit jouw eigen biotensor, waar je mee gaat verbinden en welke je mag houden. Daarnaast krijg je een manual waarin alles nogmaals uitgelegd staat als naslagwerk. Ook krijg je een DNA buisje die jou ondersteunt je energie te beschermen, tijdens de dag en erna. Mocht je ondernemer zijn, dan is deze workshop aftrekbaar.

De investering bedraagt €395,- en is inclusief een biotensor, manual en beschermbuisje. Op dit bedrag is 0% BTW van toepassing omdat ik een gecertificeerd opleidingsinstituut ben wat betekent dat ik (en jij dus ook) vrijgesteld bent van BTW. 

Mocht je ondernemer zijn, dan is deze workshop aftrekbaar.

De workshop duurt één dag. De dag begint om 09:30 en tussen 15:30 en 16:00 zijn we klaar en heb je ontzettend veel geleerd.

Meestal zijn er ongeveer 10 cursisten aanwezig. Ik hanteer een maximum van 14 deelnemers.

Zeker weten. Na ieder blok uitleg gaan we dit gelijk toepassen door te oefenen, op jezelf of je medecursisten, zodat je het zelf kunt ervaren. 50% van de tijd zal theorie zijn 50% praktisch oefenen.

De opleiding wordt gegeven op Naarderstraat 3 te Huizen

De workshop heeft een HBO niveau, er is geen vooropleiding nodig.

Gelukkig heb ik dit nog niet meegemaakt! Sowieso bied ik een bedenktijd aan van 14 dagen.
Mocht je gedurende de workshop niet tevreden zijn kun je me dit laten weten en dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Helaas niet. Doordat het STAP-budget waarschijnlijk in januari 2024 wordt afgeschaft zal dit ook niet in de toekomst mogelijk worden.

Stuur dan gerust een mailtje naar eefke@energetischhuis.nl, dan denk ik met je mee.