eefke ooms energetisch therapeut

Workshop NEI Basis

Wil jij zelf leren onderzoeken wat de werkelijke oorzaak is van jouw fysieke of mentale klachten?

NEI is dé tool om het antwoord te krijgen op de vragen waar jij rationeel de vinger niet op kunt leggen.

Doorbreek je patronen en blokkades

Lig jij nachten te piekeren maar kom je geen stap verder? Loop jij in het dagelijks leven keer op keer tegen dezelfde problemen aan? Vind jij het lastig om voluit van het leven te genieten? Baal jij telkens weer als het je niet gelukt is om nee te zeggen? Krijg jij de vinger er maar niet op gelegd waarom jouw kind niet lekker in zijn vel zit? Heb je veel last van je cyclus of moeite met zwanger worden of blijven? 

Heb jij de workshop biotensor gevolgd en wil jij meer weten over het testen van emoties? Ben jij er klaar mee om het welzijn van jezelf en je naasten in de handen van anderen te leggen? Dan is deze tweedaagse écht iets voor jou!

NEI staat voor Nieuw Emotioneel Inzicht, afgekort NEI. 

Het is een werkwijze je helpt om te kijken naar de emotionele blokkades achter een fysieke of mentale klacht. Je gaat de relatie vinden tussen je gevoel en je gedrag. 

Zolang je bewustzijn en onderbewustzijn niet op één lijn zitten kost dat energie. Iedereen heeft onbewust emotionele blokkades, waardoor je onbewust een situatie creëert of in stand houdt die je bewust juist wilt vermijden.

eefke ooms energetisch therapeut

Voor wie is NEI?

Deze 2-daagse workshop is voor iedereen die zich herkent in één of meerdere van de volgende punten:

Welke emotie blokkeert jou?

hoogste tijd deze op te ruimen!

Als een emotie of gebeurtenis niet goed wordt verwerkt, kan het zich in je systeem vastzetten als een blokkade. De linker- en rechterhersenhelft werken dan niet meer goed samen. 

Deze onverwerkte emoties of vastgeroeste denkpatronen zetten zich vast in jouw lichaam, in je celgeheugen van je organen om precies te zijn. We zeggen niet voor niets “Wat heb je op je lever?” of “Je gal spugen”. 

In deze workshop gaan we aan de slag met het NEI Basis werkmodel. Hierbij leer je uittesten welke emotie er op dit moment speelt bij de klacht die je hebt. Ook kijken we naar de onderliggende trigger die elke keer als jij de emotie voelt ook omhoog komt. Met dit werkmodel krijg jij een goede basis om opgespoorde emoties ook echt los te laten zodat ze je niet langer belemmeren in het dagelijks leven.

“De biotensor is een verlengstuk van mezelf geworden, het geeft me houvast, het klopt dus wat ik voel.”

Na deze tweedaagse kun jij:

Werken met emoties

emoties

We gaan werken met het NEI Basis werkmodel waarin je leert testen met emoties om boven water te krijgen wat er speelt

De orgaanklok toepassen

Word jij ook steeds wakker ‘s nachts op hetzelfde tijdstip? Wat heeft je dit te vertellen en wat mag jij intern loslaten om in balans te komen?

De onderliggende trigger opsporen

We gaan testen welke emotionele triggers er waar op de tijdlijn liggen die losgelaten mogen worden, inclusief belasting die je van vorige generaties hebt overgenomen. 

Zo kan het zijn dat de controledrang waar jij zo hardnekkig tegen vecht, helemaal niet bij jou hoort maar bij je moeder. Door de emoties terug te geven daar waar ze horen ontstaat er ruimte.

Gemiste basisbehoeften herstellen

gezien worden

We hebben allemaal de behoefte om aandacht te krijgen en gezien te worden. Welke heb jij gemist en wil je herstellen?

Testen met kinderen

kinderen

In deze module gaan we ook in op het werken met kinderen, welk taalgebruik pas jij toe en waar mag je op letten

Integreren en verwerken

We maken het plaatje compleet door alles los te laten wat verwerkt mag worden. Zodat er een nieuwe basis kan worden gecreëerd.

Na de workshop

Na deze workshop kan jij zelfstandig aan de slag en oefenen met het leren testen van emoties van jezelf én je omgeving. Je hebt een werkmodel die je stap voor stap kunt volgen om écht iets te kunnen doen aan emotieverwerking.

De NEI tweedaagse is ook gelijk Module 2 van de opleiding tot Energetisch Therapeut, maar als tweedaagse nu ook los te volgen.

Over trainer Eefke

Ik was al een tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar sinds ik met NEI in aanraking kwam vielen alle puzzelstukjes op zijn plek! Ik dacht dat ik niet zo’n gevoelig persoon was, maar sinds ik de deur open heb durven zetten blijk ik zelfs hooggevoelig te zijn. 

Na het verkrijgen van de juiste energetische kennis, kwam mijn hele leven in een ander perspectief te staan. En vanuit deze rol als ervaringsdeskundige kan ik de juiste verbinding maken met de cursisten. Ik heb voor dezelfde twijfels gestaan alvorens ik de opleiding koos, ik heb de groeipijn die de cursisten doormaken zelf ook gevoeld, maar bovenal ken ik ook het machtige gevoel bij het afronden van de opleiding. Dit gevoel gun ik iedereen!

eefke ooms energetisch therapeut

Workshop data

De workshop NEI Basis duurt twee dagen.

Dag: donderdag 10 & vrijdag 11 november 2022
Tijd: 09:30 – 16:00

Klik hier om je aan te melden >>>

Dag: donderdag 15 & vrijdag 16 december 2022
Tijd: 09:30 – 16:00

Klik hier om je aan te melden >>>

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

De investering bedraagt €424,- inclusief BTW voor de tweedaagse. Je krijgt hierbij een werkmodellenmap en manual zodat je na deze dag zelfstandig aan de slag kunt. Mocht je ondernemer zijn, dan is deze workshop aftrekbaar.

Op het moment dat jij nog nooit een biotensor in je hand hebt gehad, is module 1 het begin voor jou. Wanneer je al ervaring hebt met het werken met de biotensor zou je module 1 mogelijk over kunnen slaan. Neem hiervoor even contact met me op.

De opleiding wordt gegeven bij Energetisch Centrum Hearthouse in Bussum, Huizerweg 54.

Meestal zijn er ongeveer 10 cursisten aanwezig. Ik hanteer een maximum van 14 deelnemers.

De workshop duurt 2 dagen. De dag begint om 09:30 en tussen 15:30 en 16:00 zijn we klaar en heb je ontzettend veel geleerd.

Zeker weten. Na ieder blok uitleg gaan we dit gelijk toepassen door te oefenen, op jezelf of je medecursisten, zodat je het zelf kunt ervaren. 50% van de tijd zal theorie zijn 50% praktisch oefenen.

De workshop heeft een HBO niveau, er is geen vooropleiding nodig.

Gelukkig heb ik dit nog niet meegemaakt! Sowieso bied ik een bedenktijd aan van 14 dagen.
Mocht je gedurende de workshop niet tevreden zijn kun je me dit laten weten en dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Stuur dan gerust een mailtje naar eefke@energetischhuis.nl, dan denk ik met je mee.