Het Energetisch Huis - NEI

Eefke Ooms

EGT Therapeut & Trainer

Wat moet een nuchtere brabantse vrouw met een biotensor? Nou, dát ga ik je vertellen! 


Mijn naam is Eefke Ooms. Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Blaricum. Na zelf de werking van Energetisch Therapie te hebben ervaren is mijn liefde voor de biotensor in één klap geboren. 

 

Ik ben opgegroeid in een nuchter brabants gezin waarin ik ben opgegroeid met de filosofie “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”. Mijn ouders hadden al vroeg door dat het gebaande pad niet voor mij was weggelegd. Voor mij is het erg belangrijk om op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen en groeien. Ik was op zoek, echter wist ik nog niet waarnaar. 

 

Tot ik twee keer achter elkaar een miskraam kreeg. De gynaecologen in het ziekenhuis vertelden me dat het ‘domme pech’ was, onderbouwde dit met percentages en stuurde me weer naar huis. In de energetische consulten kreeg ik de antwoorden waar ik naar opzoek was. Ik was verbluft hoeveel beter ik me zowel mentaal als fysiek voelde, al na het eerste consult! Toen wist ik gelijk: Dit wil ik ook kunnen! Het geeft een machtig gevoel om een instrument tot mijn beschikking te hebben om klachten aan te kunnen pakken, zowel binnen mijn eigen gezin als daarbuiten. 

"Mijn ouders hadden al vroeg door dat het gebaande pad niet voor mij was weggelegd"

De grote omslag

Na de opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut zelf te hebben gevolgd hebben Charlotte en ik de handen ineen geslagen om deze opleiding verder in Nederland uit te breiden. Nooit heb ik bedacht om vanuit het harde zakenleven, waar ik ooi 60 uur per week voor werkte gedag te zeggen. Ik voelde dat het me steeds meer ontgroeide, maar wat er dan precies voor in de plaats moest komen wist ik niet.


De EGT opleiding, maar ook het moederschap heeft me de omslag laten maken naar mijn gevoel. In juist in deze tijd, is persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk heb ik zelf gemerkt. En deze gave opleiding naar 't Gooi halen, is voor mij een super gave stap.
Eefke Ooms - NEI Therapeut -  Blaricum
€ 265,-

Workshop Biotensor

Datum: 12 augustus 2022

1 daagse workshop van 09.30 - 16.00

Locatie: Heart House - Huizerweg 54 Bussum

Trainer: Eefke Ooms


Inclusief

  • Biotensor 
  • Werkboek 
  • Lunch
  • Inclusief de online workshop - om alle filmpjes terug te kijken

Heb je al een biotensor - dan krijg je € 85,- korting

Gebruik dan de kortingscode: BIOTENSOR

Wat kan een consult voor je doen?

Praktijk Charlotte

Je zit niet lekker in je vel 

Je hebt (onbegrepen) lichamelijke klachten, weinig energie, angsten, hormoonschommelingen, moeite je ruimte in te nemen, allergieën, overspoelende emoties waar je graag vanaf wilt 

Kinderwens en Miskraam

Wil je op emotioneel gebied onderzoeken wat (het voldragen van) een zwangerschap in de weg staat?

Het is heel frustrerend als jullie zwanger willen worden en iedere maand weer die teleurstelling moeten verwerken. In 20% procent van de gevallen zijn de oorzaken van het uitblijven van een zwangerschap onbekend, dat wil zeggen dat er medisch gezien geen verklaring is voor het probleem. De blik vanuit het emotioneel perspectief blijft dan vaak onbesproken, terwijl er sprake kan zijn vanuit een emotionele blokkade. Tijdens het consult onderzoeken we welke emoties een blokkade kunnen vormen, en wat hier de onderliggende oorzaak van is. We kunnen deze vastzittende emoties losmaken en verwerken, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen.

 Ook bij een miskraam kunnen we kijken wat jullie kindje nodig heeft om de sprong (opnieuw) te wagen. 

Zwangerschapsbegeleiding

Tijdens de zwangerschap gieren de hormonen door je lijf. En ook als moeder maak je een proces door met verschillende gedachten en gevoelens. De baby in jouw buik is een bewuste baby, iedere emotie die jij ervaart wordt opgeslagen in het celgeheugen van de baby. Het is dus prettig al vroeg verbinding te leggen met je baby. Tijdens een zwangerschapsconsult werken we aan emotionele blokkades bij zowel de moeder als het kind. Het is ook mogelijk dit samen met je partner te doen.

             Ook bij zwangerschapsklachten zoals bekkenklachten, misselijkheid, slapeloosheid, je baby in stuitligging, angsten

Huilbaby’s

Negen maanden lang heb jij veilig bij jouw mama in de buik gezeten en dan opeens ben je na een (soms traumatische) geboorte op de wereld gezet. Twee behandelingen zijn vaak al voldoende om een baby weer helemaal in verbinding met zichzelf en met de moeder te brengen. De behandeling is niet belastend voor je kindje.
 (Ik spreek zelf uit ervaring wat dit binnen 1 consult met je kind kan doen!) 

(Slaap)problemen bij kinderen

Maak je je zorgen over het gedrag van je kind? Slaapt hij/zij slecht? Heeft je kind pijntjes waar geen duidelijke oorzaak voor is? Heeft je kind last van stemmingswisselingen? Of is je kind simpelweg te klein om zelf te kunnen vertellen wat er met hem/haar de hand is? 

Alleengeboren tweelingen

Heb jij het onverklaarbare gevoel dat er iets niet klopt? Voel jij je vaak alleen en niet begrepen? Mogelijk ben jij een alleengeboren tweeling. 

Als ik je mag helpen dan gaan we er volledig voor. Half werk, daar doe ik niet aan! Dit resulteert dat we binnen 1 tot 3 consulten vaak tot de kern komen. Hoe klinkt dat? In mijn praktijk ben ik voornamelijk gericht op de vrouw, de moeder en het kind. Want als jij niet lekker in je vel zit heeft dat effect op jouw omgeving. 

Een nieuwe start voor jezelf en je gezin!

“Ons meisje kwam 10x per nacht, na een consult met Eefke was ze nog even onrustig en kon ze haar slaap niet vatten, maar ze straalde wel! Na 3 dagen sliep ze door! Ze wordt nu gezellig pratend wakker, we zijn zo benieuwd naar de komende nachten! We zijn je heel dankbaar voor de bijzonder mooi, zeker intense sessie. Dank je wel.

Emma
Het Energetisch Huis - NEI
€ 95,-

NEI Consult

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg. Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan. Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.


Consultduur: 1 uur

Ja ik wil contact opnemen met Eefke

Eefke Ooms 

Locatie Bussum:

Huizerweg 54

1402 AD Bussum